Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

NOTRANJA MASIVNA VRATA. PRIJETNA NOVICAAA!!!!!!

Default avatar

nba35

Pozdravljeni
Zelim vam pomagati, vam dati nasvet.
Prosim vas ne nasedajte napihljivim cenam sobnih masivnih vrat in ostalega pohištva V SLOVENIJI.
Namreč, iskal sem kvalitetna masivna drsna vrata(vodilo,podboji vse masiva) in tukaj v SLOVENIJI SE NORČUJEJO IZ VSEH NAS(POHLEPNEŽI) brez srca in duše. Druga stvar: niso bili sposobni izdelati takih vrat z okrasnimi podboji in vodilom,mogoče par izjem in veste za kakšno ceno.Pod 600 eur niti priblizno ne najdete TUKAJ V SLOVENIJI TAKIH VRAT. Napisal vam bom katerim ponudnikom sem poslal povpraševanje za masivna drsna vrata kot jih lahko vidite na sliki. Poslal sem:
LiP-BLED
ŠTAJERLES-TRADE
ROBNIK D.O.O
MIZARSTVO MELU
MIZARSTVO KUGLER
MIZARSTVO POTOČNIK
MIZAR VUK
MIZAR ROBNIK
MIZARSTVO POMIS
MIZARSTVO SELIŠNIK
IDEALES
MIZARSTVO PETERNELJ
MIZARSTVO TAVČAR
MIZARSTVO a2MONT
MIZARSTVO JERNEJ MARKELJ
in cene takih masivnih vrat so bile nad 600 eur.KATASTROFA.
In potem sem malce razmisljal o NAPIHLJIVOSTI SLOVENSKIH CEN in sem se spomnil kaj če bi malce pogledal malce juzno in odpre se mi nov svet NENAPIHLJIV CEN ampak realnih ceh in najdem na netu http://www.aldzaelvis.com/ FROM BOSNA IN HERCEGOVINA
TO JE TO. CENA 350 EUR. VSEEEE SKUPAJJJJ ( z prevozom in montažo). 2 tedna sem približno čakal. Se drzijo dogovora. 100% profesionalni. Lahko si preberete na njihovi spletni strani. Pisem vam, ker vam zelim pomagati da niste žrtve slovenskih KAO ZNANIH ali mannj ZNANIH slovenskih podjetih, ki se ukvarjajo z izdelavo notranjega pohištva iz lesa.
Lahko pridete in si ogledate vrata v mojem stanovanju.

Lp
SOBNA MASIVNA VRATA-v mojem stanovanju.jpg
Default avatar

Mrgrey

Pozdravljen,
Zanima me ali so prišli pred naročilom na kakšno izmero ali so naredili po posredovanih podatkih?
Hvala!
Default avatar

nba35

Svetujem da jih kontaktirate.
Boste vse izvedeli iz prve roke