Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

PRENOVA STANOVANJA

Default avatar

MATIJA

Potrebujem res odlično ekipo-razbijanje,vodovodarja,električarja,zidarja,pleskarja...itd
Da PRENOVIMO STANOVANJE
Kdo pozna oziroma so mu delali??LJUBLJANA
Default avatar

AlenkaTomori

MATIJA je napisal/a:
Potrebujem res odlično ekipo-razbijanje,vodovodarja,električarja,zidarja,pleskarja...itd
Da PRENOVIMO STANOVANJE
Kdo pozna oziroma so mu delali??LJUBLJANA
Najprej imejte točno določen načrt, kaj boste naredili, menjali, rušili, zapirali in kakšno opremo bi imeli. Seznam, spisek....itd.
Lahko se obrnete na arhitekta, ki vam vse izriše, pripravi popis. Potem poiščete ponudbe sami ali vam jih zbere arhitekt. Skupaj preglejte prejeto in primerjajte, kaj vam je bilo ponujeno in kaj ni bilo upoštevano ali so bili predlagani drugi materiali ipd. Da boste lahko primerjali enake enote.
Arhitekt vam lahko pomaga pri izbiri keramike, sanitarne keramike, parketa, barv, obdelav, opreme itd.... Mi imamo dobre izkušnje z gradbenikom Marcen d.o.o. iz Ljubljane. Ima celotno ekipo za vsa dela, ni vam treba iskati svojega mojstra za vsako stvar posebej, lahko pa, če seveda želite.
********************************************************
www.tomori.si
https://www.facebook.com/Tomoriarhitekti/
Moderator: Gradimo, urejamo in opremljamo dom
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=98
Default avatar

Merkur trgovina d.d.

Tudi v Merkurju vam uredimo kompletno prenovo, ki jo potrebujete. Pri tem boste lahko brez skrbi, saj bodo Merkurjevi mojstri poskrbeli tudi za strokovno montažo:
•hitro (brez nepotrebnega iskanja in čakanja mojstra),
•ceneje (ob nakupu z montažo samo 9,5 % DDV tudi na izdelke),
•zanesljivo (na izdelke in montažo vam nudimo garancijo).

Naši podizvajalci so preverjeni in zanesljivi. Ponudbo lahko dobite na: http://www.merkur.si/vsebine/gzm/povprasevanje/

Več o naših storitvah pa si lahko preberete na tej povezavi: www.merkur.si/storitve

Vaš Merkur
Default avatar

Tadeja3

Meni so celotno hiso obnovili firma Roki kopalnice-041599244.Vse je bilo tako kot smo se dogovorili.Tudi cenovno in kvalitetno sva bila z mozom zelo zadovolna.Vam priporocam.