Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Prenova Kopalnice in stanovanja

Default avatar

MAtej133

Tale Rašo nima ne podjetja ne s.p. ne nič. Hoče veliko predplačila, ko mu nekaj plačaš pa je od njega razen besed, bore malo in se odnos totalno spremeni...
Default avatar

klara36

Živjo,

Ko sem jaz iskala sem ga našla na [url]http://www.vsezakoplnico.net[/url]
in sicer sem dala povpraševanje in tako izbrala najugodnejšega
lp

Klara
Default avatar

Delfin 1980

[email protected]

Sta pred casom omenjala podjetje za prenovo ( Gupi genom d.o.o)
Res odlicna ekipa.Sva z zeno res zadovoljna.Ko je bilo konec prenove nisva dojela,sva mislila da sva prisla v hotel.Stanovanje zgleda resnicno perfektno.
Default avatar

GREGA MAUER

Mi smo podjetju GUPI GENOM dali delat vse od kopalnice,spalnice,sobe..itd
Poleg so nam zrihtal še kuhinjo v Prevcu-Alples,vrata LIP BLED,parket,protivlomna vrata VOVKO,pečico,hladilnik..itd-pravzaprav vse na ključ.Noro nisem mogel verjeti-s kom vse je podjetje povezano.
Sva jih z ženo sicer morala počakat cca 3 mesece saj so bili zasedeni,vendar ko smo se dogovorili datumsko so prišli in v roku naredili.
POHVALO VREDNO PODJETJE
Default avatar

Milan132

Meni je celotno kopalnico preuredila firma Roki kopalnice-041599244.Z izvedbo sem bil zadovoljen pravtako kot z ceno.Res nisem imel pripomb le koncali so 2dni kasneje kot smo se dogovorili.
Default avatar

Petra5

Meni je stanovanje prenovila firma roki kopalnice iz Celja.So bili kar resni.Tudi glede cene in kvalitete z mozem nisva ima pripomb.Le kočali so 2 dni kasneje kot je bilo dogovorjeno.Priporočam
Default avatar

Petra5

Meni je stanovanje prenovila firma roki kopalnice iz Celja.So bili kar resni.Tudi glede cene in kvalitete z mozem nisva imela pripomb.Le kočali so 2 dni kasneje kot je bilo dogovorjeno.Priporočam
Default avatar

Aleks87

Gupi Genom top podjetje.Uredili so mi stanovanje u nulo,več kot zadovoljen.
Morda plačal kakšen evro več od ostalih ponudb katere sem imel na razpolago,vendar se je splačalo. Brez kakšne živčne vojne,vse kar je obljubil g.Rok je bilo narejeno natančno in v roku katere sem bil zmenjen.
Za slike kakšno je bilo stanovanje pred in po izdelavi vam lahko pošljem.
[email protected]