Forum: Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.

KAKO GA POZABITI??

Odgovori Nova tema
Default avatar SOLZICA 16 Jul 2003 13:19

Moja zgodba: stara sem 13 let. vem, vsi si mislite kaj pa 13 letna smrklja ve o ljubezni! a to sploh ni res. v glavnem. nič kaj lepa nisem. pravzaprav bila sem, a sem sedaj zelooooo debela. a to je že druga zgodba. v bistvu ne bi bilo nič narobe če se ne bi zaljubila v eno leto starejšega fanta, ki se še mu ne sanja da tako hrepenim po njem. prijatelja sva, a jaz do njega čutim več kot do prijatelja. nikomur se ne morem zaupati, ker me nihče ne razume, prijateljicam pa tako brezpogojno res ne zaupam. Prosim pomagajte mi!!!!!!!!!!!!!!obupana sem!!!!!!kako ga naj pozabim??????!!!!!????pri mojih letih bi se morala zabavati brez takšni težav. eno je zatreskanost drugo pa to kar jaz čiutim do njega. do nikogar še nisem. imam prijatelje m spola do katerih čutim ljubezen, a bratovsko. ta ljubezen pa ni bratovska. drugaće bi bilo če bi vedela v koga je ta fant zaljubljen sedaj ko pa ne vem pa kar naprej sanjam o njem in meni ko pa se zbudim in padem na trda tla pa ugotovim da so bile samo sanje in takrat bi najraje umrla. srce mi krvavi in bolečina ki jo čutim je nepopisna. če ga kmalu ne bom prebolela bom od žalosti kar umrla.ZATO VAS PROSIM POOMAAAAGAAJTE MIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PPPPPRRRRRRROOOOOSSSSSIIIIIIMMMMMMM!!!!!!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Primož 16 Jul 2003 18:37

Oh,
solzica, res je zelo si še mlada in jasno je,d a tudi tako mladi vedo kaj je ljubezen. Je pa res, da še nimajo toliko izkušenj kot odrasli, seveda kakor kateri.
Ljubezen je nekaj naravnega in pride sama od sebe, tudi kar izbrisati je ni mogoče, torej nam ostane samo to, da jo sprejmemo, tako kot je.

Saj ni potrebno nikomur povedati, lahko pa samo njemu namigneš, boš že sama vedela kaj narediti, ko bo odreagiral. Mogoče bo povedal naokoli, ampak če bo nesramen, potem se lahko tolažiš, da tako ali tako ni zate, ker še dolgo ne bo razumel ljubezni in ti imaš lepo izkušnjo. Naj ti povem, da je v ljubezni tudi zelo težko, ampak če jo resnično razumemo in vemo kaj je to, boš vedela katera pa je tista taprava in to ravno zaradi podobnih izkušenj. Nikar ne bodi žalostna in nesrečna, naj se izide kakorkoli že, bodi vesela, da se tebi dogaja, kajti nekateri jo ne izkusijo celo življenje in tisto kar dobijo, mislijo, da je to to.

Če pa resno dvomiš, da bi tvoja teža vplivala na njegovo odločitev, pa ti ne ostane nič drugega, kot da nekaj v tej smeri narediš. Pa ne zaradi njega, recimo da bo on razlog, naredi to zaradi sebe. Saj boš bolj zdravo živela, obenem se boš pa še bolje počutila, ker se ne boš imela za grdo. Kajti grd ne pomeni, če si debel, ampak kako se počutiš. Torej, združi prijetno s koristnim in bodi vesela, da se ti dogaja.

pride in gre, bistvo je, da si pripravljena za takrat ko ostane.

primož

*************************************************************************************
https://www.atrix.io

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar KLARA 17 Jul 2003 18:40

Draga SOLZICA

Moja leta so 25. Kljub temu, mi dajo 18 let. Predvsem si me s tvojim delom pisma spomnila NAME SAMO, ko sem se prvič zaljubila. Prav toliko stara kot ti. Resnica je bila, da sem v delu sebe - nekje drugačna. Tako kot si ti, kot pišeš, pretežka, sem jaz lepotno prikrajšana za vse poglede- moške pogled. Kljub temu, da pri 13 letih nism bila preteža, imela sem prekrasno postavo, tako kot sem si vedno želela - a v meni je bila teža - brezmejna. Ljubila sem moškega leto dni starejšega in bil je prelep, vedno mi je pogrel srce, kjer koli sem bila, vedno je bil samo on pred mojimi očmi. Živela sem za dneve, ko sem menila, da se bova srečala in res sva se. On je gledal mene, jaz njega. Najini pogledi so se združili. A Srce moje je bilo obdano z mrakom. Kljub vsemu veselju na meni- je bolelo. Vedelo je, da se ne smem zaljubiti, a sem se vseeno. On je bil tako lep, tudi jaz - na pogled. On je opazil - edino kar je bilo - moje telo. Tam se je vse končalo. Malo drugače kot ti a skoraj enako.
In SOLZICA, ko že pišeš, kako ga pozabiti.

Reciva, da si se prvič ZALJUBILA in da je ta ljubezen res lepa, občutiš jo bolj kot vse drugo okoli tebe. On? Kakšen je? Opiši si ga? Kaj si želiš da ON na tebi prvo ne vidi?
S tem sem ti želela napisati, da Tisto, kar sedaj doživljaš ni to da ga POZABIŠ, ker si to želiš, namreč, da sebe želiš spremeniti, da bi mu bila bolj VŠEČ, ali da bi vsaj delček pogleda usmeril vate.

Povej, menim, da se ne motim.

In SOLZICA - jaz svoje ljubezni nisem pozabila, občutki so v meni še vedno in želim si da je tako, saj je to nekaj najlepšega kar se ti lahko Zgodi v življenju - Ljubezen in čustva nje NA PRVI POGLED.

ŽElim si, da SE ZAČUTIŠ, kaj si resnično želiš od njega, ali pri njem...

Verjamem pa, da si vredna vse LJUBEZENI, tudi vračanja čustev preko njega. Želim ti vse dobro, pa še kaj se oglasi. Lahko tudi k meni na mail...


lep dan še naprej

KLARA

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar osamljena 17 Jul 2003 19:09

oj!!!!

tudi jaz sem zaljubljena tako kot ti in tudi jaz sem stara 13 let.razlika je le v tem,da moja simpatija ve,da sem v njega!!!

sreča je le v tem,da imam dobro prijateljico,kateri se lahko zaupam.in ne dvomim da jo tudi ti imaš.najboljše bi bilo,da bi mu povedala,kaj čutiš do njega.mogoče pa čuti on isto!!!!

javi se kaj!!!!!

osamljena

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar pika 18 Jul 2003 11:24

Zdravo solzica!

Tudi meni se je zgodilo,da sem se zaljubila pri 13. Zaljubila sem se na prvi pogled in vedno,ko sem ga videla mi je začelo srce hitreje biti tak srček je bil v mojih očeh! Ker sem bolj mirna nisem niti upala reči kaj čutim do njega vendar pa sem ga ohranila v srcu in prav rada se spominjam te prve ljubezni! Tega ne boš nikoli pozabila,ko pridejo druge pomembnejše stvari bo to v ozadju in sčašom se boš prav rada spominjala tega! Tebi pa priporočam,da poskušaš narediti nekaj na sebi,bolje se boš počutila in tudi samozavestnejša boš!!!

Lep in prijeten dan ti želim!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh