Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj • mag. Irma Hus, specializantka psihoanalitične terapije

KAJ PA ZDAJ?

Default avatar

KA-AŽ

Živijo...imam en problem...z neko punco sem se začel dopisovati preko flirt strani, žal je možnost da je vse skupaj nateg, a z njo imam kar metuljčke v trebuhu..sem tik pred tem da se spoznava...saj oba ne želiva dopisovanja preko plačljivih strani,, kaj sedaj? Naj pozabim na vse saj bo samo razočaranje zaradi natega...ali naj reskiram ter se srečam z njo??
V kolikor je nateg, ima kdo kašne izkušnje kako preboleti???
Hvala za iskrene odgovore? Ter če veste katere spletne flirt starni so zastonj poleg Ona-on.
Sorodne vsebine:
Default avatar

Počasi

KA-AŽ je napisal/a:
Verjetno se bosta dobila nekje javno - da ti ne bo kakšna ledvica sfalila.

Pač dobi se, ne daj na prvem zmenku - kar se pa "razočaranj" tiče pa poglej na stvar tako:
če je tvoje sanjsko dekle, si zadel jackpot,
če je "grda", si dobil prijateljico/znanko,
če je tip, si dobil novega kolega.
Če si ne bosta všeč pa izkušnjo

In potem ne rabiš novih spletnih flirt strani
Default avatar

Marko

Ne vem, katere so zastonj, vem pa, da ONA-ON ni zastonj.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

9hh

Kar ne razumem, kako si to dopisujete, da imate takšne blazne pomisleke, da je kar vse fejk? Ne znate nič ljudi prebrati prek tipkanja? Meni še do sedaj ni uspelo na fake osebo naletet, je pa res, da delam ostro selekcijo.

Aja, ona-on je plačljiv. Ne vem od kod ti info, da ni. V bistvu so vse plačljive v kolikor želiš imeti vse na voljo in nič okrnjeno. Najmanj zafrkancije imaš lahko s twoo, no, pa tudi tinder. Sicer na tinderju ne vidiš, kdo te je všečkal, če ne plačaš. Na twoo vidiš tudi to, kdo te všečka.
Default avatar

RealityBites

Že dve leti nisem bila na nobenem, zato ne vem, če so zdaj tile slučajno plačljivi - uporabljala sem pa Tinder in Badoo.

Predvsem ti svetujem, da se vsaj en teden dopisuješ, da človeka malo spoznaš, potem pa kar pogumno na zmenek (brez metuljčkov, ker ti so umetno ustvarjeni v tvoji glavi).

Ponavadi so lokali precej neosebni, jaz sem se dobila najraje kar nekje zunaj (ampak še vedno tako, da so bili ljudje zraven, recimo klopca ob igrišču sredi popoldneva ipd..., še vedno gresta lahko nekam na drink kasneje, če se ujameta in pogovor steče).

In najbolj pomembno - NIČ NE PRIČAKUJ. Ampak res nič. Še po parih zmenkih lahko ugotoviš, da se dobiva še tremi. Tako da - previdno s čustvi;)
Default avatar

Aha

Midva z možem sva se tako dobila. On je hodil na isto gimnazijo (v času zmenka je bil že na faksu) in je vedel veliko podrobnosti o gimnaziji, tako da sem vedela, da govori resnico. Dobita se nekje v javnosti, v mestu. Midva sva se kar v Šoli. Fajn je povedat še komu, jaz sem takrat mojim staršem.

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic
mag. Irma Hus , specializantka psihoanalitične terapije
Irma Hus