Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj • mag. Irma Hus, specializantka psihoanalitične terapije

osamljen bi rad spoznal prijateljico brez obveznosti

Default avatar
Pozdravljeni , odločil sem se ,da si poiščem prijateljico (sorodno sočutno dušo) tukaj.
Sem moški star 58let , invalidsko upokojen.Težko si najdem prijateljico ,za pogovor , druženje .
Že res da ste ženske nosilke vrste,spoštujem to , vendar ste pozabile na nas moške,ki nismo bili bolj uspešni v življenju in ste nas malo odrinile od sebe . Svoj čas ste si zapolnile s kakšnimi domačimi živalmi , s pohodništvom ,kamor , mi ne moremo slediti. Dejstvo je , da ženske lažje najdejo sebi partnerja , celo izbirajo lahko. Predvsem je v ospredju materialnost.
Nisem obupan , sprejemam dejstva takšna kot so in se veselim življenja .Vesel bom vsakršnega komentarja . lp Igor
Default avatar
Najprej popljuvaš, posplošuješ in zaničevalno pišeš čez ženske, potem pa si želiš kakšno spoznati?? Tako to ne gre. Najprej počisti pred svojim pragom in začni ženske spoštovati, potem boš ti tudi vreden, da se ti kakšna javi.
Default avatar
Pozdravljen , zahvaljujem se ti za odgovor , to je samo tvoje mnenje .Nikoli nisem bil do žensk nespoštljiv. Če lahko mi pa povej kje , kdaj . Lp Igor
Default avatar
Videti je, da iščeš negovalko, ki te bo financirala in opustila vse hobije, ki jih naštevaš.Pa saj nisi resen no. Ženska si želi moškega v pravem pomenu besede, in nekoga, ki potebuje pomoč. In res ja, zelo nespoštljivo si pisal o ženskah. Včasih je bolje, da človek kar ostane sam.

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic E-posvet
mag. Irma Hus , specializantka psihoanalitične terapije
Irma Hus