Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj • mag. Irma Hus, specializantka psihoanalitične terapije

Pustila je družino

Default avatar

Dnejyhv

Nekaj sva imela, kratka aferica, nisva seksala. Zakljucila ze pred vec meseci in se dogovorila, da je konec. Obojestranska odlocitev. Nisva se vec ne slisala, ne videla, skoraj sem ze pozabil, da obstaja.

Zdaj mi je sporocila, da je zapustila druzino (moza, sina in hci) zradi mene. Telefon mi zvoni neprestano. Ko blokiram telefonsko stevilko, ze zvoni iz nove sim kartice. Maili prihajajo veckrat na dan, da ne more brez mene, da me bo imela rada, da me bo razvajala, da me ne bo prizadela. Po telefonu sem ji povedal, da je ne zelim v svojem zivljenju, a ne neha. Cakam samo se, da pride zvoniti na vrata.

Pred tem sva se na videz poznala vec let, izgledala je cisto ok in normalna. Zdaj pa to.

Kako se je resiti, ce ne razume, da ne zelim nic z njo?
Priponke

1 (16).jpg
(40.54 KiB)

Default avatar

Ehhhh

Prav ti je, kaj pa se igras z zenskimi custvi. Ce nisi imel namena z njo nikol nic met, nevem zaka si se sploh spuscal v kakrsnekoli afere. Mah
Default avatar

zdejpamata

Dnejyhv je napisal/a:
Pogovoriš na ostro..Če ne zaleže,greš na policijo in poveš situacijo. Kar lahko dosežeš je prepoved približevanja. In še kakšna dodatna kazen..
Default avatar

Marko

Jaz bi naredil tako. Samo enkrat bi ji povedal, da od mene tega, kar pričakuje, ne more dobit in nikoli ni bilo to niti v igri. Če ji nimaš namena stati ob strani kakorkoli, bi ji povedal še, da na njene klice ne bom odgovarjal, niti odpisoval. Nekaj časa bi ji dal, če se ne bi nehalo, bi klice beležil in ji potem še povedal, da jo bom prijavil policiji, če takoj ne neha. In bi jo tudi prijavil, če se ne bi naveličala.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

Herotica

Glede na njeno nadlegovanje bi rekla, da jo je mož odkril in jo je nagnal. Ženska ne zapusti kar tako otrok. In zdaj je seveda v strašni buli, ostala je brez moža in brez ljubimca, osramočena, ponižana ... nekako skuša izsiliti tvojo pozornost oziroma celo ljubezen. Kako sta zaključila, ne vem, dvomim, da sta res naredila tako nedvoumen obojestranski rez, kot si ti napisal.

Nadlegovanje po telefonu lahko prijaviš operaterju, pa jo bodo opozorili, če ne bo nehala, pa policiji.
Default avatar

Jugoslovan

Nič na svetu ti ne more tako z*jebat življenja kot zapuščena ženska. Vsi moški bi si morali ogledati film Usodna privlačnost (Fatal attraction). Potem bi marsikdo premislil preden se spusti v "neškodljivo" aferico.
Default avatar

Res je

[quote=Jugoslovan post_id=13263877 time=1576586923]
Nič na svetu ti ne more tako z*jebat življenja kot zapuščena ženska. Vsi moški bi si morali ogledati film Usodna privlačnost (Fatal attraction). Potem bi marsikdo premislil preden se spusti v "neškodljivo" aferico.
[/quote]
Ce bi ti bil ded avtor z njo nebi mel tezav ker se ne bi zaljubila vate! Vsak dobi svoje.
Default avatar

Bibko234

Jaz poznam kar nekaj žensk, ki so že cca 10 let v vezi, otroci in doma ni več tako razburljivo kot na začetku. Potem se najde en jebach, ki jim malo pihne na dušo, jih parkrat kresne in butare bi se kar locevale. Seveda jih tipčki nočejo, ker oni so šli v to zaradi seksa, ki ga od teh zafustriranih babnic v dolgih vezah ni problem dobit. Potem sledijo raznorazni šovi, tudi promoviranje z kazanjem riti in jošk na Instagram, skratka zabava za okolico.
Default avatar

Ajsaaria

Ma kaksna policija 🤣🤣🙏🙏
Default avatar

Pina Colada

Ni ravno tako s policijo. Sem imela podoben primer. Nič ni s prepovedjo približivanja, dokler ni znakov fizičnega nasilja. Sva zaradi vznemirjanja preko elekteonskih medijev bila na sodišču, pa nič, čez 2 dni je bila zopet enaka scena.
Default avatar

Monika97

aha pol pa svizec zavije čokolado v folijo. Očitno gledate preveč filmov! meni je zalezovale uničil 5 let zivljenja, vmes sem se preselila dobesedno zginila iz obličja zemlje in me je našel, zalezuje me tudi preko interneta in spremlja vse moje korake. Psihično sme totalno sesutamedtem ko se on prosto sprehaja po Sloveniji. Za alibi si je našel celo punco, zalezuje pa mene!?!?! Policija? Dokler se giblje po javnih površinah (četudi je šlo za blok v katerem sem sama prebivala in je bil varovan z osebno številko stanovalcev in je psihič dobesedno prisluškoval pri vratih) mu nič ne morejo. nasvet policistov? če slišite ali vidite da vam kdo sledi nas obvestite? dokler vam ne stori sile NIČ NE MOREMO. Ne prestavljam si kaj bi storili če bi prišel moški tožarit žensko. Verjetno bi se smejali.
Default avatar

Jafuuuuuull

Dokler ti pisno ne grozi ali te fizično ne napade, lahko pozabiš, da boš dosegel prepoved približevanja! Nič ne moreš, če se osebi blede in če ne odneha... to je "psihopat ženski" Pišem iz lastnih izkušenj, pa sem prijavil na policijo in na sodišču predložil vse dokaze, ampak ker je v mojem primeru oseba imela 16 različnih sim številk in vse so bile predplačniške... težko je karkoli dosežt, če oseba sama ne dojame, da ni zaželena v tvojem življenju! 🙈😉

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic
mag. Irma Hus , specializantka psihoanalitične terapije
Irma Hus