Forum: Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.

Pogled.

Odgovori Nova tema
Default avatar RabimNasvet 4 Jan 2018 23:27

Pred novoletnimi počitnicami sem čakal na avtobus, vendar na ne povsem običajni postaji (kjer ne vstopim ponavadi) in ob drugem času. Na postaji je stal zaprt avtobus, na katerega sem nameraval vstopiti.. (avtobusar je šel na malico). Tako sva z neko punco stala pred busom. Čez nekaj časa pogledam proti avtobusu in opazim, da me gleda v odsev okna. Tako tudi jaz njo pogledam v obraz skozi odsev in se nasmehne. Seveda sem se tudi jaz in na žalost je kmalu za tem prišel busar in smo vstopili na avtobus. Zdaj vem, da živi v sosednjem kraju, danes pa je tudi vstopila na isti bus do šole. Problem pa je, da nevem kako ji je ime in na katero šolo hodi. Ali imate mogoče kakšno idejo, kako bi to izvedel, ker se samo naključno srečava. Starost: 16/17. Ali bi prepričal sošolca, ki je iz istega kraja kot ona, da pride na isti bus in mi pove, če jo prepoza? Res bi mi veliko pomnilo, če bi se kdo spomnil še česa.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar gregorg 5 Jan 2018 09:40

Recimo: "Živjo, tebe pa pogosto vidim na tem busu, na katero šolo pa hodiš?" ... seveda si lahko zmisliš tudi kak drug izgovor, da jo ogovoriš, če se ti zdi to preveč direktno, ampak ne kompliciraj preveč. Če si ji všeč bo vsaka neumnost, ki jo boš zinil boljša kot nič, seveda pa ne pričakuj, da bo pokazala kako navdušena je, da si jo ogovoril. Nekatere to še predobro skrivajo :)

-------------------------------------------------
Gresak.net
Pesem.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh