Forum: Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.

Nekaj vprašanj o nedolžnosti

Odgovori Nova tema
Default avatar Dubioza 11 Sep 2017 22:59

Pozdravljeni, potreboval bi predvsem pomoč punc. Moja punca je še nedolžna, približujeva se tej fazi najine zveze, ko bova delala na tem, da to spremeniva. Ker sam še nikoli nisem bil s punco, ki bi bila nedolžna, me zanima nekaj stvari. Predvsem to, kako bi ji jaz lahko pomagal, da bi bila izkušnja zanjo čim bolj prijetna. Ji lahko kako pomagam, da jo čim manj boli? Katera poza je najboljša in za punce najlažja. Da moram biti nežen in delati počasi mi je jasno, obstaja še kaj, kar bi ji pomagalo?

Hvala za pomoč.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Kittty 12 Sep 2017 20:52

Veliko predigre. Ne navali ti nanjo, naj bo ona zgoraj, pust, da si ga da sama not. Za prvič naj ne ostane dolgo not, končaj čimprej. Pa ne predolgo čakat do naslednjega odnosa. Je pa različno. Nekatere ful boli, nekatere sploh ne.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar jpplšđ 14 Sep 2017 09:19

PREDIGRA ( oralni seks, božanje... ) punca more bit sproščena in vlažna spodaj, tako bo manj bolelo ( zna se zgodit, da ne bosta mogla v prvih nekaj poiskusih, če bo slučajno živčna, ker bo v krču). Glede položajev se meni zdi najboljši misonarc ali položaj podoben misionarcu, kjer ti samo da noge na ramena ( ta je bil zame opitimalen, ker tako moški lažje prodre in s tem manj boleče). Zna pa ta prvih nekaj odnosov mejiti na bolečino, da ne bosta presenečena.

Morem te pa pohvalit, da si eden tistih, ki se dejansko trudi, da bi bila vajina izkušnja za oba kolikor se da prijetna.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Dubioza 18 Sep 2017 10:08

Zdravo, hvala za pomoc. Glede na to, da je to za punce zelo pomembno (vsaj vecino) bi ji tudi jaz rad pomagal, da bi bilo zanjo cim lepse. Ker sam nisem se nikoli s punco, ki bi bila nedolzna je vsaka pomoc dobrodosla :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh