Med.Over.Net

Obporodno obdobje

Odgovarjajo: mag. Radmila Pavlovič, dipl. psih. • dr. Zalka Drglin, svetovalka

Porod spremlja veliko sreče in tudi stisk. Izmenjajte izkušnje in se posvetujte s strokovnjaki o porodu, dojenju, skrbi za novorojenčka, čustveni izčrpanosti ...

mag. Radmila Pavlovič , dipl. psih.

Radmila Pavlovič

dr. Zalka Drglin , svetovalka

Zalka

NUJNA prošnja za mleko!

Default avatar

palergija

Prosim mamico iz severovzhodne ali vzhodne Slovenije oz. Maribora ali okolice, ki ima preveč svojega mleka (ali nekoga, ki ve za tako mamico), da mi daruje svoje odvečno zmrznjeno in sveže mleko.

Za mleko prosim zaradi ekstremnih prebavnih alergij in intoleranc na večino hrane in zdravil, hudih sistemskih vnetij in reakcij po telesu, pri katerih pomaga še samo Medrol, popolnoma porušenega ravnotežja prebavil, hujšanja, malabsorbcije ter večkratnih hudih okužb. Da si ponovno vzpostavim bakterijsko in imunsko ravnotežje v prebavilih in celem telesu.

Sem v zelo hudi stiski in zelo slabem zdravstvenem stanju, z ekstremnimi slabostmi in bolečinami za umret. Ne vem kako dolgo bom še lahko zdržal. Dal sem skozi že vse možne preiskave, terapije in diete doma in v tujini ter se izogibam vsem alergenom, zdravniki potrjujejo moje zdravstveno stanje, vendar ne vedo več kako mi pomagati. Materino mleko je moje zadnje upanje.

V petem poskusu mi je končno uspelo prenašat zmrznjeno človeško mleko, ki sem ga pil zadnje tri tedne 100-150ml ob vsakem obroku. Očitno mi pomaga in moje zdravstveno stanje se počasi zboljšuje. Prenesem že 4-5 vrst zelenjave in ob vsakem obroku lahko jem pusto skuto z 10% mlečne maščobe in posneto skuto z 0% mlečne maščobe, da dobim dovolj beljakovin in energije ter da sem upočasnil hujšanje.

Vendar imam zmrznjenega mleka samo še za en dan in pol, žal mi ga do sedaj ni uspelo od nikogar dobiti, kljub maksimalnemu trudu. Na dojiva.se skupino na Faceboku se ne morem prijaviti, ker že dvakrat niso sprejeli moje prošnje za včlanitev, očitno ker sem moški, ki jih zavračajo.

Rabil bi trikrat po 100-150 ml zmrznjenega mleka na dan in če je možno vsaj za požirek (nekaj 10ml ali več) svežega mleka ob vsakem obroku. Po dosedanjih izkušnjah bi moral to terapijo nadaljevati še vsaj nekaj mesecev oz. dokler ne pride do trajnega izboljšanja zdravstvenega stanja. Svežo mleko vsebuje laktoferine in druge celice, ki so bistvene za vzpostavitev imunskega sistema in bakterijskega ravnotežja v prebavilih ter celjenje sluznice prebavil. Na žalost se te celice uničijo z zmrzovanjem.

Lepo vas prosim, če mi pomagate, vi ste moje zadnje upanje! Tudi, če sami nimate preveč mleka, mogoče veste za kako mamico ali lahko koga prosite na dojiva.se.

Najlepša hvala!

Primož

[email protected]