Forum: Obporodno obdobje

Porod spremlja veliko sreče in tudi stisk. Izmenjajte izkušnje in se posvetujte s strokovnjaki o porodu, dojenju, skrbi za novorojenčka, čustveni izčrpanosti ...

Dojenček noče sesati na eni dojki

Odgovori Nova tema
Default avatar ZaLa_25 25 Maj 2017 21:38

Spoštovani

Imam 25 dni staro punčko. Začeli sva se dojiti že v porodnišnici, dobivala je tudi manjšo mero dodatka, po prihodu domov ( po 3 dneh) pa je dojenje lepo steklo.

Težava se je začela pred nekaj dnevi. Ko jo začnem dojiti sprva lepo je, ni važno na kateri strani ( na eni dojki imam nastavek zaradi močno vdrte bradavice), nato pa na dojki kjer dojim brez nastavka ne prime več. Odpira usta in ima bradavico lepo nastavljeno vendar enostavno ne zagrabi. Vmes je zelo sitna, joka, krili z rokami, na momente začne sesati vendar le za kratek čas, nato se vse ponovi. Na drugi dojki kjer je nastavek se večinoma lepo doji, vmes pa se pojavi isto obnašanje. Mleka imam sicer ogromno.

Vem, da ni težava v nastavljanju dojke saj je do sedaj vse lepo potekalo. Je pa res, da ji vmes ko lovi bradavico mleko teče po licu ker ga imam enostavno toliko, da teče v potokih. Jo morda to toliko moti? Ker pri nastavku teh težav ni ker se mleko "nabira" v cuclju.

Hvala za vsak nasvet
Zala

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh