Med.Over.Net

Obporodno obdobje

Odgovarjajo: mag. Radmila Pavlovič, dipl. psih. • dr. Zalka Drglin, svetovalka • Nina Radin

Porod spremlja veliko sreče in tudi stisk. Izmenjajte izkušnje in se posvetujte s strokovnjaki o porodu, dojenju, skrbi za novorojenčka, čustveni izčrpanosti ...

mag. Radmila Pavlovič , dipl. psih.

Radmila Pavlovič

dr. Zalka Drglin , svetovalka

Zalka

Nina Radin

NinaRadin

Ponovna NUJNA prošnja za mleko!

Default avatar

palergija

Lepo prosim mamo, ki ima z srce, dobroto, empatija in čustva, ki ji ni vseeno za sočloveka v najhujši stiski, iz vzhodne ali severovzhodne Slovenije, ki lahko pogreša od eden do tri požirke svojega dojenega svežega surovega ali zmrznjenega mleka na dan (od 10 - 30 ml ali več), da mi daruje svoje mleko.

Za mleko prosim zaradi ekstremnih prebavnih alergij in intoleranc na 99% hrane in zdravil, popolnoma porušenega ravnotežja prebavil, hujšanja, malabsorbcije, vnetnih reakcij po celem telesu in večkratnih okužb, da si ponovno vzpostavim bakterijsko in imunsko ravnotežje v prebavilih in celem telesu.

Sem v zelo hudi stiski in zelo slabem zdravstvenem stanju, z vsakodnevnimi ekstremnimi slabostmi, bolečinami in vnetji dobesedno za umret. Ne vem kako dolgo bom še lahko zdržal. Dal sem skozi že vse možne preiskave, terapije in diete doma in v tujini vkljub izogibanju vsem alergenom za silo in z slabostmi in bolečinami, ki so komaj za prenest, komaj prenesem še 1% hrane. Zdravniki potrjujejo moje zdravstveno stanje, vendar ne vedo več kako mi pomagati. Človeško mleko je moje zadnje upanje.

Zaradi mojega zdravstvenega stanja je edino pomembno je, da je mamica zdrava, brez okužb in, če je le možno, da izogiba alergenom.

PS: Moj prejšnji oglas je videlo več kot 3000 ljudi brez ene same resne reakcije. Ne verjamem, da med njimi ni mame, ki bi mi lahko pomagala. Ko so bili Slovenija, naši državljani, naša bodočnost in naše naravno okolje življenjsko ogroženi se nisem obotavljal, večkrat sem pomagal in dobesedno tvegal življenje in eksistenco za to. Pa sem zaradi tega imel samo težave in probleme.

Upam, da dandanes vsi ne gledajo vsak samo še nase in najbližje, zaslužim si vašo pomoč!

Najlepša hvala!

Primož iz Maribora

[email protected]