Med.Over.Net

Hujšanje

vaše mnenje o slimline

Default avatar

khmmmm

Se strinjam s predhodnikom/predhodnico. Kostna masa ti je narasla, mišična masa se je povečala za 15 %, kar je NEMOGOČE, zlasti za žensko, ob normalni prehrani. Verjetno je edini točen podatek tu % vode, ki je pa absolutno prenizek, imaš ga celo pod 50%, kar pomeni rahlo dehidracijo, pomeni pa tudi, da nikakor ne moreš imeti dosti mišic, ker tudi mišične celice sestavlja voda, tebi je pa primanjkuje.
Default avatar

Fitness bull

khmmmm, bom kar ostal moški :)
Rezultati so vsekakor nerealni in neumni v bistvu in to si sam/a tudi dobro utemeljila.

Pozdrav, M
Default avatar

khmmmm

OK:), si bom zapomnila :)
Default avatar

Alex 11

Heiiii, vsi tukaj.

Zdaj je spet čas, ko se bliža skok v kopalke in začnemo razmišljat kako se rešit odvečne maščobe, ki smo si jo pridelali čez zimo. Do Slimlinea v Mariboru sem prišla čisto slučajno. Bila sem naročena na brezplačni pregled pri konkurenci, vendar mi je sodelavka tik pred zdajci predlagala naj grem raje v slimline. Saj sem tudi jaz tako kot večina bila skeptična kako to vse deluje, če sploh deluje itd. Prvič so mi dali možnost da sem vse naprave brezplačno preiskusila in se sama odločila kako naprej. Všeč mi mi je bilo, da mi niso obljubljali nemogočih rezultatov, ampak so mi povedali realano. Treba se je gibat, vsaj 2x na teden na njihovih napravah, kar ni enostavno, če vam povem po resnici, še nikoli v življenju po pol ure treninga z mene ni tako teklo, kot tukaj, in seveda pravilna prehrana. Dobila sem jedilnik, zdaj sem končno videla kako nepravilno sem se do sedaj prehranjevala, dobila sem ogromno koristnih informacij, spodbude, in res sem presrečna, da sem se odločila za Slimline. Meritve mi kažejo povečanje mišične mase, zgubo maščobe in kar je najpomembnejše, jaz se super počutim.
Vseeno mi je, kaj pišejo tukaj, ali deluje ali ne, jaz za sebe vem da mi pomaga, in da sem na poti do uspeha. Priporočam punce, res, če še katero kaj zanima, me lahko kontaktira na privat.

Alex
Default avatar

Sonja V.

Tudi jaz sem bila pri njih pred kratkim, punce ... se oproščam, ampak niso imele pojma o prehranjevanju, gre samo za telovadbo, pa še ta sploh ni bila ne vem kaj. Lineo so skozi obrekovale. Prejšnji teden sem šla v Lineo in punca tam ni čez njih, ko se omenila Slimline izrekla niti ene slabe besede, kar mi je bilo zelo všeč. Vedela sem, da se bo ukvarjala z menoj, ne pa s konkurenco. In vsak obisk mi je na razpolago, predvsem ko imam tiste "ženske" dneve. Glede odnosa mi je Linea bolj pri srcu.
Default avatar

ninanananina

Za druge kraje ne vem,v mb sem preizkusila oboje..
linea snella me je razocarala sploh odnos tistih 2 punc..v bistvu sem komaj cakala da porabim kar sem placala..ne ena ne druga nista imeli ne pojma,ne znanja ne nic..prides vaga vaja vmes klepetata ali sami telovadita (ne s tabo ampal po svoje na drugih napravah) pokaze vajo in gre..ne gleda ce delas prav...bz
Takoj zatem sem poskusla slim line..oprema veliko novejsa,prostori bolj cisti.."trenerka"z mnogo licencami pokaze vsako vajo,ti steje nadzoruje da pravilno delas..je malo stroga☺ ampak drugace pri meni itak ne bi bilo efekta,ker itak.skoz jamram joj ne zmorem..
V slim line bolj cenijo stranke so bolj prilagodljivi in cenejsi..meni extra lenobi in antitelovadki so pokazali in dokazali da ti telovadba lahko pride v kri in tisti obcutek po telovadbi"nekaj sem nardila za sebe" te zasvoji �poleg tega v linei je bila moja "trenerka" dipl.ekonomistka, (kot jaz) in je imela tudi o telovadbi in prehrani pojma.isto kot jaz (osnove) ..bz
Default avatar

lanaaaa12

Vse skupaj o slim line ni res. So nestrokovni in nekvalitetni to je moje mnenje. Enako preizkusila oboje. Licence ne koristijo, če nekdo zviška gleda osebe in ne zna komunicirati.