Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Sebastijan Nemanič, fitnes trener FZS • Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

Spremeniti svoj življenjski slog, odnos do telesa, svoje navade v prehranjevanju in najti pravo mero telesnih dejavnosti ni preprosto, a prednosti za zdravje in psihično počutje so lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in strokovni nasveti.

Sebastijan Nemanič , fitnes trener FZS

sebastijan - osebni trener

Mirjana Frankovič , specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

Xenical 120mg-tablete

Default avatar

alex

Zanima me kako kaj delujejo tablete Xenical 120 mg v smislu hujšanja? Ste uspeli z njimi izgubiti kaj kilogramov?
Default avatar

josipa

Pred leti sem z njihovo pomočjo shujšala za 45 kg.Pri jemanju moraš zelo pazit da ne ješ mastno hrano, meni je problem delala naprimer že piščančja perutniča al pa navadne hrenovke. če ne paziš imamaš hitro problem z uhajanjem olja, vendar pa če ješ pametno in po navodilih katere dobiš skupaj s tableti ni problemov. Jaz sem težo držala dve leti po prenehanju potem pa sem začasi zacela spet pridobivat na teži. Če nebi bili tako dragi bi se še enkrat odločila za njih.
Default avatar

alex

Zanima me, koliko časa si jih takrat jemala, da si izgubila 45 kg. To ti je takrat lepo uspelo.
Default avatar

josipa

Jemala sem jih približno leto dni, na mesec sem shujšala tam nekje okrog 4 kg. Na žalost pa sedaj nisem tako disciplinirana in seveda je posledica preveč kg.
Default avatar

večerjica

Če spremeniš prehrano, normalno da shujšaš. Ti si dala stran pač maščobe. Simpl.
Default avatar

LunicaOK

Pred leti sem jih jemala nekaj mesecev in tudi malce shujšala. Namrec nisem se drzala kot bi bilo treba. Pri normalni prehrani ravno tako shujšaš a veliko manj in tudi sploh ni zdravo. Priporocala bi drugačen način hujšanja.
Default avatar

josipa

Tablete se dobijo samo na recept, resda samoplačniško vendar sem prepričana da so varna. Jaz sem namreč hujšala pod zdravniškim nadzorom, recepte mi je pisala osebna zdravnica in če ne bi bili varni mi jih sigurno ne bi. Res je da moraš zmanjšat vnos maščob, sicer pa ne moreš shujšat drugače kot da spremeniš prehranjevalne navade. Sama bi se še enkrat odločila za njih a na žalost si jih sedaj ne morem privoščit. Sicer je ja stvar vsakega posameznega ali se bo odločil za njih al pa ne. Ni pa nobeno hujšanje simpl...
Default avatar

lautt

Tablete za hujšanje - http://greencoffeeplus.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.