Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Sebastijan Nemanič, fitnes trener FZS • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Čaj za hujšanje

Default avatar

moj čaj za hujšanje

Moji čaji za hujšanje so:
- Pu erh
- Mate
- Yellow sun
- Sencha Wakame
in še kakšen....

Mislim, da vsak posamezno malo učinkuje, vsi se pa dobijo v Cha čajnicah,

Pu erh je bolj za čiščenje jeter, izločanje strupov in pospešuje presnovo maščob

Mate - zmanjšuje tek, spodbuja presnovo in veča porabo maščob

Yellow sun uspešno zavira kardiovaskularne bolezni, vsebuje veliko antioksidansov

Če vas zanima:
http://www.cha.si/caji.html
Default avatar

moj čaj za hujšanje

Vsak čaj je lahko čudežen pripomoček, če pač verjameš zares vanj....

Moji Cha čajčki so meni čisto cool, zelene čajčke zelo rada pijem, pijem pa jih cel dan, poleti in pozimi vsaj 1 l na dan, plus navadna voda....

Seveda čajčki so samo en del celega procesa hujšanja, seveda sem črtala vse ostalo kar ne sodi zraven (moka, sladkor, sol, maščobe) in veliko migam zraven, a čajčki tudi pomagajo, definitivno..........
Default avatar

suzy2

Se strinjam, ker sama testiram to varjanto.

Lp
Default avatar

Betty K.

zdravo,

sama pijem vsak dan liter zelenega čaja in moram reči, da pomaga pri hujšanju. Sicer sem si ga sama naročila preko spleta in je ekološko pridelan s certifikatom. Vsekakor sem primerjala okuse tudi z drugimi zelenimi čaji kupljenimi pri nas in lahko rečem, da je ta (tava čaj) katerega sem naročila preko spleta (cajzahujsanje.weebly.com) odličnega okusa ter tudi čajno vrečko uporabim do 4 krat - seveda po navodili. Okus se ne spremeni in kaj naj rečem sem več kot zadovoljna in se boljše počutim ter par kilogramov lažja.
Kakor pa je že veliko napisanega na spletu o pozitivnih učinkih pitja zelenega čaja ni kar tako napisano. Sicer pa je naša prva odločitev za hujšanje v naši glavi, ko točno vemo kakšno postavo želimo in ali bomo zadovoljni ali ne, tej odločiti pa sledi dober načrt, naravnanost za dosego cilja, telesna aktivnost in seveda čajčki za hujšanje ali pa kaj drugega za kar se človek odloči. Vztrajnost, volja in moč pa še dodatno pripeljejo do cilja. Vse bo pomagalo, le če bomo se odločili tako in verjeli vase!
Default avatar

ana_banana

oii me zanima če kdo ve ali je kul nawaden zeleni čaj s trgovine? tisti v vrečkah?
Default avatar

kr_eden

Ne, zeleni čaj se lahko samo pri čarovnicah kupuje. Tisto v trgovini so samo navadni čaji zelelne barve.
Default avatar

Mijaa

Poskusila sem že mnogo različnih stvari, vendar če na koncu potegnem črto, je pomembna predvsem odločitev in volja, da dosežemo želen rezultat.

Najboljši rezultat sem dosegla ob uravnoteženi prehrani, vsakodnevnem gibanju in pozitivni mentalni naravnanosti, da je rezultat že dosežen.

Izmed vseh pripomočkov, ki sem jih poskusila, mi je najbolj pomagala mešanica zelenih čajev Tava (Oolong, Puerh, Sencha), ki sem jo našla (http://www.cajzahujsanje.si/). Najprej sem bila skeptična, da je to spet eden izmed tistih "čudežnih" čajev, ki obljublja hitre rezultate.
Shujšala nisem v trenutku, ampak sem za to potrebovala kar nekaj časa. Ampak zdaj vsaj vem, da sem dosegla želeno težo kvalitetno, in da ne bom ob naslednjem "težkem" mesecu, spet na začetku.

Mija
Default avatar

ValerijaKralj

Jaz osebno sem bila zelo zadovoljna z učinki čaja za hujšanje Slimall. Pijem ga cca pol ure pred vsakim obrokom in sprva sem res precej z lahkoto shujšala, ker sem pojedla veliko manj (+ neverjetno mi je pospešil metabolizem), zdaj pa brez problema vzdržujem svojo idealno težo. Skupno sem s tem čajem shujšala okoli 15kg.
Default avatar

še kdo slimall

Jaz trenutno pijem slimall, pa opazim spremembe po treh tednih, a ga je še kdo pil? Koliko ste uspeli shujšati? Sem pa tudi tekačica, mogoče tudi to kaj vpliva na boljše učinke čaja...

Shujšati mi je potrebno zgolj ene 3 kg in tako ne vem kaj bo, ker so zadnji trije vedno najtežji za spravit dol.
Default avatar

pinolita

Danes sem pričela tudi jaz s pitjem SlimAll čaja.
Definitivno poročam o napredku, odprla pa sem tudi posebno temo samo za ta čaj.
Vesela bom komentarja kakšne uporabnice tega čaja.

Moderatorji

Sebastijan Nemanič , fitnes trener FZS
sebastijan - osebni trener
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic