Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Sebastijan Nemanič, fitnes trener FZS • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Hujšanje

Default avatar

Ol3

Sem 14 letnik. Težave imam z prekomerno težo že od 5. razreda.sem 177cm visok in 115kg težak. Zaradi kilogramov pa se zelo obremenjujem. Menim,da sem že skoraj v depresiji zaradi kilogramov. Prosil bi če kdo ve kako lahko shujšam na zdrav način.
Default avatar

MirjanaFrankovic

Zivjo,
Jap, obstajajo programi zate in ja, se da
Pomagati.
Predlagam ti, da kar stopis do svojega zdravnika ( starsi s teboj) in vprasas za program za najstnike v Sticni ali na Rakitni. Oba sta super, super ljudje tam delajo, ogromno izkusenj imajo, velik fantov in punc s podobnimi tezavami... jaz verjamem, da ti bo vsec in bos zadovoljen. Cimprej do zdravnika.
Drzi se! Ce rabis se kak nasvet, pisi💪 Tukaj.
Mirjana
PhDc. Mirjana Frankovič, spec. dipl. oec.
Transakcijski analitik - psihoterapevtka
[email protected], www.mirjana.si
Pogovor pomaga.
040 520 257
Default avatar

simonvigi88

Pozdravljen, slučajno sem naletel na to stran. Moje ime je Simon in se s takimi težavmi ukvarjam in rešujem že več kot 10 let. Sem športni trener in ta teden se zaključuje akcija brezplačen načrt hujšanja, kjer te naučim rešit tvojo težavo z odvečnimi kilogrami. obišči Fb profil svojtrener.si in se prijavi brezplačno, če želiš pomoč. Lep pozdrav.
Default avatar

Ol3

Dober dan!
Komaj danes sem videl vaše sporočilo in hvala vam za to. Zdaj takoj grem obiskat to stran in upam, da bom shujšal.
Default avatar

Hujšanje123

Zdravo!

Shujšati je težko, še posebej, kadar je vnos hrane nespremenjen - zato je treba delati predvsem na tem aspektu pomoje - kaj pa vem - jaz to upam da uspešno delam, od časa do časa pa uporabim še zeolit, da se mi ščisti prebavni trakt - uporabljam pa vedno zeolite, ki so kvalitetni - in medicinski pripomočki - https://bit.ly/2HeyXhK. Po jemanju se počutim bolje.

Tina

Moderatorji

Sebastijan Nemanič , fitnes trener FZS
sebastijan - osebni trener
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic