Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

Spremeniti svoj življenjski slog, odnos do telesa, svoje navade v prehranjevanju in najti pravo mero telesnih dejavnosti ni preprosto, a prednosti za zdravje in psihično počutje so lahko velike. V oporo so izkušnje drugih in strokovni nasveti.

Mirjana Frankovič , specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

Popolna bejba od Geršiča

Default avatar

Samo bejba

Živjo.

Katera pozna ta program popolne bejbe? Mogoče katera celo hujša po njem? Ali pa imate vsaj izkušnje s formulo popolne pstave? Kolega je po njegovih navodilih zares oblikoval postavo. Shujšal je konkretno in rahlo se mu nakazujejo mišice. Ampak je bil res dosleden tako pri hrani kot telovadbi.

Sedaj mene zelo mika program popolna bejba. Telovadbo bi jaz že sfurala ampak pokleknem pri prehrani. Saj že delam majhne korake ampak to ni dovolj. Bo treba še malo bolj strogo pri hrani.

Lp, Samo bejba
Default avatar

Bralka iz Kranja

Jaz sem pred veliko časa naročila to Popolno postavo. Lej, brez nič ni nič. Kot praviš sama, doslednost je res pomembna. Predvsem pri prehrani! Jaz lahko veliko telovadim, pa se bom redila - od hrane seveda, ne od mišic. Tako da najprej razčisti sama pri sebi glede prehrane. Potem se lahko lotiš tudi navadne aerobike, pa bo tudi ok. Je pa res, zdaj so popularne te vadbe z utežmi in lastno težo, kar je tudi po moje najbolj optimalno.