Med.Over.Net

Hujšanje

Odgovarjajo: Sebastijan Nemanič, fitnes trener FZS • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Linea snella - izkušnje?

Default avatar

sfgg

veste kaj je največja motivacija? Da plačas 1000 eur za hujševalni program, ker če plačaš toliko, morajo biti rezultati, a ne. In se moraš potruditi. Meni je absurd dati toliko denarja. Imam 45 let in sem shujšala sama , malo pazila na hrano , več telovadbe in so takojšnji rezultati.
Default avatar

Mateja980

Meni je z njimi tudi uspelo medtem ko mi drugje ni 10 let. Zakaj? Ker sem resnicno bila na dietah, bog ne daj si privosciti pregrehe. Vadbe skupinske brezvezne, ker nas je prevec razlicnih oseb na njih, fitnes z osebnim trenerjem dobesedno umiranje na obroke. Tudi v Lineo sem dvomila ker mi je prvih nekaj obiskov bilo nenavadno to skrbno ravnanje z nami.

Jaz nimam za njih reci niti ene slabe besede, motiviranje, prehrana, vadba, pa se strije sem odpravila po prejsnjih drasticnih hujsanjih z neko terapijo ne vem vec kako se imenuje.

Meni je bil vsec najbolj osebni pristop in to da jim je mar. Niti centa mi ni zal! Danes po letu dni tezo sama vzdrzujem, jem vse, naucile so me kako in kaj in vsak dan za dobro pocutje hodim.

Moderatorji

Sebastijan Nemanič , fitnes trener FZS
sebastijan - osebni trener
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic