Med.Over.Net

Hujšanje

Podvig v 5 dnevih

Default avatar

dosežek

Kr imam ta teden na voljo časa na pretek, sem se odločila, da bom porabila čim več kalorij. Telovadila bom 3h na dan, v fitnesu in na prostem. Visoka sem 170cm, moja teže pa seže kar do 72kg. Poskušala bom jesti 1000 kalorij na dan, in to bojo beljakovine in zelenjava. Računam 2700 kalorij primankljaja dnevno, kar pomeni v petih dneh 13.500 kalorij oz. skoraj 2kg čiste maščobe. ker pa gre s kilogrami tudi odvečna voda, pričakujem v četrtek na tehtnici kakih 7 kg manj. Če jst zmorem, zmorete tudi vsi vi, ki se trudite shujšati in oblikovati postavo. tam kjer je volja, tam je pot.

danes sem že 2h telovadila, še ena ura ostane. mišice bom regenerirala s počitkom in sicer ne vem če kaj pomaga ampak imam tudi map beljakovine. morda si bi mogla tudi magnezij nabavit za hitrejšo regeneraijo. tu bom beležila svoj napredek.
Default avatar

dosežek

evo en dan je za mano..kot tudi 3h telovadbe. ni bilo lahko, ampak nekako se je izšlo.
Default avatar

Dosežek

Na tehtnici 2kg manj. 70,1 kg
Default avatar

dosežek

Opravljena telovadba. sm pa 300 kcal več pojedla, sicer beljakovin. tako da je danes doseženih 2.400 kcal primankljaja.
Default avatar

Dosežek

Danes 69,4 kg.
Default avatar

mhmpaja

Ti to resno?
Default avatar

dosežek

ja resno. v enem obdobju sem se zredila za 10 kg ( v kratkem času zaradi ene krize) in ker imam odpor do zmanjšanja kalorij na dolgi rok želim to s telovadbo pospešit enkrat za vselej. prehranjujem se zdravo že 2 leti, zaužijem od 1500 do 2000 kalorij dnevno kar je vredu za vzdrževanje teže ne pa za izgubo kg. sm zelo športen tip, imam kar atletsko postavo in si res želim izgubit 3 kg maščobe. je težko telovadit tolko, ampak če si zastaviš nek cilj in je dovolj visok da te motivira, potem se z voljo da vse naredit. se pa strinjam, da je bolj zdravo, če se hujšanja lotiš počasi in vztrajno vsak dan, da spremeniš prehranjevalne navade, saj brez tega kg pridejo nazaj.
Default avatar

Anabina

V petih dneh si po moje glih kaksne skode ne mores pridelat, sicer pa te bo telo samo opozorilo, ce bo to zanj prevec.
A racunas koliko bos dobila nazaj, ko bos po petih dneh zacela jesti id 1500 do 2000 ccal in manj migati?
Default avatar

Dosežek

Res je. Telo samo opozori kdaj je preveč. In to tudi upoštevam. Vrjetno bojo kaka odstopanja od končnega cilja. To pa nism računala ali se bom kasneje zredila. V petih dneh mislim da se metabolizem ne bo preveč spremenil, ce pojem 1000 do 1300 na dan. Kasneje bom še naprej telovadila eno uro na dan in pojedla 1300 kalorij dnevno. Res želim prit na 65 kg kr je to moja idealna teža.
Default avatar

Minka***

Jutri bo četrtek. Kako gre?
Default avatar

Kam je sla

Danes je ze petek pa jo ni vec. Najbrz od silne telovadbe ne more prilest do racunalnika. Misice pa to.
Ajjajjaj vse za hujsanje
Default avatar

TiToResno?

Kakor se kilogramov ne da čez noč dobit se jih tudi ne da čez noč izgubit. Mislim 7 kg v enem tednu?? :D pa daj no tudi če rata in obremeniš svoje telo na polno, se stradaš tistih par dni in na fula telovadiš kaj pa dosežeš s tem? Na dolgi rok nič pametnega. Če pa to počneš samo za to da ugledaš tisto številko na tehtnici za kratek čas (ker na dolgi rok tako veliko kil izgubljenih v parih dneh ne moreš vzdrževat dolgo) pa čestitam si ena navadna... :) Najbrž pa že sama ugotovila glede na to, da je zmanjkalo zapisov in upam da, te je tudi izučilo. Za nekater stvari je pač potreben čas in dosti več vloženega truda.
Default avatar

pravakava

Jaz sem med dopustom v slabem tednu dni izgubila 4 kg in potem uspešno nadaljevala s hujšanjem. Po prihodu domov pridobila sicer 1 kg ampak potem sem pa hujšala dalje. Mi je dalo ful volje ... ne vem, če bi sicer zmogla sploh začet.

Drugače pa, če greš gledat jedilnike za 1200 kcal, se lahko z njimi čisto lepo naješ - malo odvisno sicer od posameznika, kakšen metabolizem imaš, ampak zame je to čisto sprejemljivo.
Default avatar

Minka***

pravakava je napisal/a:
4 je vseeno malo drugače kot 7. Je pa odvisno, pri kakšni teži se tega lotiš. Večja ko je štartna teža, bolj je realno, da shujšaš 4 kg v enem tednu. Voda pa to ... 7 je po moje kljub ful telovadbi nerealno. Telo se upre.