Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

ZAMENJAVA PRSNIH VSADKOV

Default avatar

JanjaC

Pozdravljeni!

Pred 16 leti sem si dala povečati prsi, brazgotine imam po pazduho. Prsne vsadke si želim zamenjati zaradi spremembe prsne kapsule (na otip se čutijo takšne bulice, vendar samo na otip). Kaj bi bilo možno opraviti ponoven poseg čez isto brazgotino (pod pazduho) res ne bi rada imela še kakšne druge brazgotine, ker moram reči da je brazgotina pod pazduho zelo vidna. Mi je pa omenila kolegica, ki gre ravno zdaj k vam na poseg, da čez pazduho ne opravljate tega posega.

Hvala za vaš odgovor!
Janja
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljeni, odstranitev vsadkov skupaj s kapsulo skozi pazduho v mojih rokah ni možna.Zato tega pristopa ne uporabljam, razen na željo pacientk ob obrazložitvi, da bo v primeru menjave, potreben rez drugje. Sam tudi ne poznam kirurga, ki bi lahko odstranil kapsulo skozi pazduho. Povprašajte vašega operaterja.
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika