Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

KIRURG PLASTIK v LJ: dr. Leskovšek ali dr. Janežič????

Default avatar

v-e-s-n-a

Potrebujem mnenje in pomoč!

Predvsem na hrbtu imam veliko število pigmentnih znamenj. Na pregled hodim k dermatologinji Korsiki Mrak v Lj, katera mi je ravno danes na pregledu svetovala da dam odstranit dve znamenji.
Ker ona ne opravlja kirurškega posega odstranjevanja znamenj, mi je dala kontakte 2 kirurgov plastikov, ki opravljata poseg: dr. Leskovšek in dr. Janežič.

Ima kdo izkušnje s katerim od teh plastičnih kirurgov? Kateri izmed njuju je po vašem mnenju boljši kirurg? Kakšne so čakalne dobe?
Od dermatologinje sem dobila tudi napotnico za kirurga, tako da posega odstranitve pigmentnih znamenj ne bom rabla plačat kajne?

Najlepša hvala za opis vaše izkušnje s katerim od teh dveh plastik kirurgov!!
Default avatar

aleksandra

in ziher noben od teh dr nima telefona, da bi ju poklicala al kako?
Default avatar

ahja!!!

Aja, ona naj oba poklice in ju vpraša kateri od njiju je boljši. Predvidevam, da bi ti tako naredila???
Default avatar

pacientka plastike

Hja, da bi izvedela, kateri od njiju je boljši, bi se moral na forumu oglasiti pacient, ki je imel to čast, da sta mu oba navedena kirurga izrezovala znamenja. Šele ta bi lahko podal svojo sicer laično in subjektivno oceno, za katero bi imel vsaj malo podlage v lastnih izkušnjah. Vsi ostali pa lahko pišemo primerjave le na pamet, po govoricah.

Moje mnenje: na osnovi govoric drugih pacientk in medicinskih sester na oddelku plastične kirurgije KC lahko povem, da velja dr. Janežič za izjemno dobrega plastičnega kirurga. Ga pa še v življenju nisem srečala.

O dr. Leskošku ne vem prav nič, razen kar sem prebrala v starih postih tega foruma njegovih odgovorov.

Iz lastnih izkušenj pa lahko povem, da sta dr. Pogorelec in dr. Božikov (oba na UKC LJ) odlična plastična kirurga. Če bom še kdaj potrebovala kakšno plastično operacijo, se bom zagotovo poskusila zmeniti s kom od njiju.
Default avatar

aleksandra

ahja!!! je napisal/a:
Aja, ona naj oba poklice in ju vpraša kateri od njiju je boljši. Predvidevam, da bi ti tako naredila???
1/ definitivno ne bi o tem spraševala laikov in tudi odstranitev dveh znamenj ni neha huda znanost, da bi za to potrebovala nekega ekstra priznanega kirurga. lifting obraza ja, znamenje ne
2/ poklicala bi tja kakšna je čakalna doba, ne spraševala na forumu

tale je pa najbolj močna:

Od dermatologinje sem dobila tudi napotnico za kirurga, tako da posega odstranitve pigmentnih znamenj ne bom rabla plačat kajne? ZAKAJ HUDIČA NI VPAŠALA TE DERMATOLOGINJE?
Default avatar

lonyley

Tema sicer stara, vendar za vse, ki potrebujete storitev, najnovejša, žal zelo slaba izkušnja z dr. Janežičem. Čista industrija, v 10 min poberejo 200 eur, boli ko hudič, ker ne počaka, da anestezija prime, zelo prijazni ob naročilu, na dan posega pa si čista številka, ne glede na to, da jim dobesedno podariš težko prisluženih 200 eur. Edina pozitivna stvar je zgoden datum, ki ga dobiš.
Default avatar

brekar

Na žalost se pridružujem zgornjemu mnenju. Glede Janežiča popolnoma enaka izkušnja. Hitro dajte denar, tamle se uležite, injekcije, začne rezat preden injekcija prime, ck, ck, zašije, zalima..čim manj spraševat, nasvidenje. Odnos katastrofalen, kot da sem prišla k mesarju. Glede rezultatov pa je še prezgodaj, da bi govorila.