Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

KIRURG PLASTIK v LJ: dr. Leskovšek ali dr. Janežič????

Default avatar

v-e-s-n-a

Potrebujem mnenje in pomoč!

Predvsem na hrbtu imam veliko število pigmentnih znamenj. Na pregled hodim k dermatologinji Korsiki Mrak v Lj, katera mi je ravno danes na pregledu svetovala da dam odstranit dve znamenji.
Ker ona ne opravlja kirurškega posega odstranjevanja znamenj, mi je dala kontakte 2 kirurgov plastikov, ki opravljata poseg: dr. Leskovšek in dr. Janežič.

Ima kdo izkušnje s katerim od teh plastičnih kirurgov? Kateri izmed njuju je po vašem mnenju boljši kirurg? Kakšne so čakalne dobe?
Od dermatologinje sem dobila tudi napotnico za kirurga, tako da posega odstranitve pigmentnih znamenj ne bom rabla plačat kajne?

Najlepša hvala za opis vaše izkušnje s katerim od teh dveh plastik kirurgov!!
Default avatar

nfwpo3erui

in ziher noben od teh dr nima telefona, da bi ju poklicala al kako?
Default avatar

ahja!!!

Aja, ona naj oba poklice in ju vpraša kateri od njiju je boljši. Predvidevam, da bi ti tako naredila???
Default avatar

pacientka plastike

Hja, da bi izvedela, kateri od njiju je boljši, bi se moral na forumu oglasiti pacient, ki je imel to čast, da sta mu oba navedena kirurga izrezovala znamenja. Šele ta bi lahko podal svojo sicer laično in subjektivno oceno, za katero bi imel vsaj malo podlage v lastnih izkušnjah. Vsi ostali pa lahko pišemo primerjave le na pamet, po govoricah.

Moje mnenje: na osnovi govoric drugih pacientk in medicinskih sester na oddelku plastične kirurgije KC lahko povem, da velja dr. Janežič za izjemno dobrega plastičnega kirurga. Ga pa še v življenju nisem srečala.

O dr. Leskošku ne vem prav nič, razen kar sem prebrala v starih postih tega foruma njegovih odgovorov.

Iz lastnih izkušenj pa lahko povem, da sta dr. Pogorelec in dr. Božikov (oba na UKC LJ) odlična plastična kirurga. Če bom še kdaj potrebovala kakšno plastično operacijo, se bom zagotovo poskusila zmeniti s kom od njiju.
Default avatar

nfwpo3erui

ahja!!! je napisal/a:
Aja, ona naj oba poklice in ju vpraša kateri od njiju je boljši. Predvidevam, da bi ti tako naredila???
1/ definitivno ne bi o tem spraševala laikov in tudi odstranitev dveh znamenj ni neha huda znanost, da bi za to potrebovala nekega ekstra priznanega kirurga. lifting obraza ja, znamenje ne
2/ poklicala bi tja kakšna je čakalna doba, ne spraševala na forumu

tale je pa najbolj močna:

Od dermatologinje sem dobila tudi napotnico za kirurga, tako da posega odstranitve pigmentnih znamenj ne bom rabla plačat kajne? ZAKAJ HUDIČA NI VPAŠALA TE DERMATOLOGINJE?
Default avatar

lonyley

Tema sicer stara, vendar za vse, ki potrebujete storitev, najnovejša, žal zelo slaba izkušnja z dr. Janežičem. Čista industrija, v 10 min poberejo 200 eur, boli ko hudič, ker ne počaka, da anestezija prime, zelo prijazni ob naročilu, na dan posega pa si čista številka, ne glede na to, da jim dobesedno podariš težko prisluženih 200 eur. Edina pozitivna stvar je zgoden datum, ki ga dobiš.
Default avatar

brekar

Na žalost se pridružujem zgornjemu mnenju. Glede Janežiča popolnoma enaka izkušnja. Hitro dajte denar, tamle se uležite, injekcije, začne rezat preden injekcija prime, ck, ck, zašije, zalima..čim manj spraševat, nasvidenje. Odnos katastrofalen, kot da sem prišla k mesarju. Glede rezultatov pa je še prezgodaj, da bi govorila.

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika