Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

operacija nog

Default avatar

Nincy

Zdravo!

Stara sem 23 let, velika pa 152cm kar me zelo moti.. Rada bi si dala podaljšati noge, zato vas lepo prosim, če mi lahko opisete ta poseg, koliko stane in do kaksnih zapletov lahko pride?

Hvala in Lep pozdrav!
Default avatar

Aleš Leskovšek

Pozdravljeni

Poseg opravljajo ortopedi ne vem pa če bv esttske namene. Kosti je potrebno zlomiti namestiti vanje naprave s katerimi ksti transporitrate okoli 1mm na dan in s tm lahko s časom v nekaj mesecih dosežete podaljšnje.
Celoten postopek je dolgotrjen boleč in lahko tudi zapelten ves ta čas ne morete hoditi..

lep pozdrav

Aleš
Aleš Leskovšek, dr.med
specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.
Koncesionar
Simed d.o.o. Finžgarjeva 4, 1000 Ljubljana

Naročanje: tel. 01 5400191 ponedeljek, torek in četrtek med 9 in 14h, sreda med 14 in 20h,
Default avatar

pipi

jooooj... da bi se dala na raztezalnico... to je pa preveč:) razumem, če imaš male prsi, grd nos, štrleča ušesa... ampak 152 pa ni estetsko grdih! raztezanje je popolnoma nesmiselno... ali pa mogoče preveč subjektivno gledam, nabrž bo to. se opravičujem, za vse je treba imeti posluh. vsaka čast estetskim kirurgom, ki vsemu temu stoično prisluhnejo.
Default avatar

Aleš Leskovšek

Pozdravljeni :)

Problem je lahko nenavaden vendar če ga imamo nas teži... Saj z besedo skušam pomagati ali kaj razjasniti

Lep se imejte

Aleš
Aleš Leskovšek, dr.med
specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.
Koncesionar
Simed d.o.o. Finžgarjeva 4, 1000 Ljubljana

Naročanje: tel. 01 5400191 ponedeljek, torek in četrtek med 9 in 14h, sreda med 14 in 20h,
Default avatar

Nincy

Zdravo!

Nisi edini k tko razmislja in misli. Doma se za glavo drzijo,vsakic k jim to omenim:-) Ja, mogoce bi pa res drugace mislil, ce bi bil v moji situaciji..

Lep pozdrav

Nincy
Default avatar

maja lužnik

gmpozdravljeni zanima me operacija krivih nog, če je mogoča, imam denar zato vas sprašujem????hvala
Default avatar

kaatjaa

lepo pozdravljeni!
Zanima me če je mozna operacija krivih nog=====??????? zahvaljujem se vnaprej za odgovor!!!!!!!!

LP
Default avatar

i n e

zdravi, mene pa zanima če se da zožati stopalo kr zelo težko dobim kakšne lepe poletne čevlčke

hvala in lp
Default avatar

saš

stara sem 30 let in imam noge v obliki črke o kar me moti že skoraj dva desetletja,.. o tem z nikomer ne govorim ker se te teme zelo sramujem. ker vidim da odgorarjate na razna vprašanja me zanima ,.. mogoče pa le imate rešitev ki rešuje moj problem

hvala
Default avatar

Tada

Pozdravljeni.
Stara sem 20 let in moj problem tiči v zelo širokih stopalih. Zaradi tega komaj najdem primerne čevlje, ki me ne tiščijo in mi niso preozki, oz jih sploh dobim na nogo. Brala sem že o nekaterih operacijah, me pa zanima, če se takšne operacije izvajajo tudi v Sloveniji.
Hvala.
Default avatar

k.bozikov

Ožanje stopal ni estetrski poseg temveč ga izvajamo pri razvojnih anomalijah. Če bi tak poseg napravili na normalno razvitem sicer nekoliko širšem stopalu, bi bil sam videz stopala po operaciji estetsko manj všečen.
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
Default avatar

Nogica

Spoštovani!

Stara sem 25 let in imam močno ukrivljene nožne prste. Na nožnih členkih se mi je skozi zadnja leta izbočila kost. Prsti so namreč tudi precej dolgi zato so bili verjetno zaradi neprimerne obutve ukrivljeni. Največji problem je, ker težava ni le estetska temveč me členki pri hoji močno bolijo, če ne nosim prevelikih čevljev, da se ti ne dotikajo prstov. Vendar, ko sem v prevelikih čevljiv pri hoji dvigujem palec in me zato boli ta (noht mi je zaradi bolečine v preteklosti tudi odpadel). Prav tako me pri hoji navzdol "nabija" v ukrivljene prste in se členki še bolj drgnejo in bolijo.
Zanima me, če poznate takšne primere? sama ne poznam nikogar s takšno težavo. O bolečinah še nisem govorila z osebnim zdravnikom, vendar nameravam v kratkem. Je najboljša pomoč obisk ortopeda? Obstajajo za takšne težave operacije?
Hvala, Lp
Default avatar

danzokozuro

Dragi zdravnik, sama nimam nobene med. izobrazbe pa lahko povem da gospo v zgornji objavi teži hallux valgus oz. haluks.
Lepa reč, tole našo slovensko med. osebje

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika