Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

operacija ušes

Default avatar

k.bozikov

Cene posegov najdete na internetnih straneh posameznih klinik in se gibljejo med 1000 in 1500eur. Sicer pa korekcija ušes ne poteka na način kot ste opisali, uho se namreč ne manjša, temveč samo korigira štrlenje.

Nekaj o korekciji ušes si lahko preberete tudi tukaj: https://bozikov.com/obraz/korekcija-str ... oplastika/
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
Default avatar

Ana_a

Zdravo, minila sta dva tedno od korekcije uses. Opazila sm, da mi za desnim usesom visi siv, na levem je pa sevedno v stanju kot po operaciji. Je potrebno te sive dat dol ali je to postopek kjer sami odpadejo, namrec po kontroli nism dobila nikakrsnih navodil, da bi morala ponovno it in dat sive vn? Najlepsa hvala za odgovore 🤔 🙂
Default avatar

Ana_a

Zdravo, minila sta dva tedno od korekcije uses. Opazila sm, da mi za desnim usesom visi siv, na levem je pa sevedno v stanju kot po operaciji. Je potrebno te sive dat dol ali je to postopek kjer sami odpadejo, namrec po kontroli nism dobila nikakrsnih navodil, da bi morala ponovno it in dat sive vn? Najlepsa hvala za odgovore 🤔 🙂
Default avatar

k.bozikov

Sam uporabljam resorbilne šive, tako da le ti sami odpadejo nekako v mesecu dni. Je pa odvisno od kirurga do kirurga, kakšen šiv uporablja. Neresorbilne šive je potrebno odstraniti.
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
Default avatar

lepotni poseg

Pozdravljeni
Star sem 28 let
in me zanima ali se, da ponovno narediti operacijo ušes, ki je bila narejena pred 13 leti nazaj in rezultat ni zadovoljiv, še zmerom so štrleča.
Rez bi bil seveda po isti črti ampak ne ve se kako je notri.
ali se ponovno oslabi, stanjša oz, odstrani del hrustanca in se zašije s posameznimi šivi.
Ali je to kaj zakomplicirana operacija, če se še enkrat dela poseg ampak na boljši način, da ostanejo po pol leta v istem položaju kot po operaciji
hvala za odgovor
Default avatar

MedvedVišnjar estetska klinika

Pozdravljeni, seveda, poseg se lahko ponovno opravi. V primeru reoperacije lahko računamo na nekoliko čvrstejša tkiva, a kljub temu se da uhlje lepo preoblikovati oz jih postaviti v položaj, ki bo ugodnejši.
Več o korekciji ušes si lahko preberete tukaj:
https://www.medvedvisnjar.si/usesa-moski/

Lep pozdrav
Igor Višnjar, dr. med.
specialist kirurg
Medved Višnjar estetska kirurgija

Nevio Medved, dr. med, specialist kirurg
Igor Višnjar, dr. med, specialist kirurg

Cesta v Mestni log 55
Ljubljana
+ 386 31 858 905
[email protected]

www.medvedvisnjar.si