Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

po povečanju ustnic-grudice

Default avatar

Ana999

Pozdravljeni!
Pred enim tednom sem si pri kirurgu povečala ustnice s hialuronsko kislino. V ustnicah imam trde grudice, ki so tudi opazne kadar ustnice napnem. Ali mogoče to izgine s časom oz. se da to kako odpraviti? Slišala sem, da je potrebno ustnice po posegu masirati, da do tega ne bi prišlo... prej tega nisem vedele, niti mi kirurg tega ni omenil.. Je mogoče zaradi tega prišlo do napake?
Default avatar

MedvedVišnjar estetska klinika

Pozdravljeni!
Pri oblikovanju ustnic s polnili so prehodne grudice lahko občasno prisotne. Z masažo in časom bi morale v tednu ali dveh izzveneti.
V kolikor bodo še vedno tipne ali celo vidne, vam priporočam, da kontaktirate kirurga, ki vam je ustnice oblikoval. Prepričan sem, da bosta skupaj našla rešitev.

Lep pozdrav
Igor Višnjar, dr. med.
Fellow of EBOPRAS
Medved Višnjar estetska kirurgija

Nevio Medved, dr. med, specialist kirurg
Igor Višnjar, dr. med, specialist kirurg

Cesta v Mestni log 55
Ljubljana
+ 386 31 858 905
[email protected]

www.medvedvisnjar.si