Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Injekcijska lipoliza

Default avatar

Šiš miš

Pozdravljeni,

Zaradi maščobnih oblog oz. celulita na zadnjici in stegnih (jahalne hlače) si želim opraviti tovrstni poseg. Prvič zato, ker se klasične lipolize izjemno bojim (na splošno se bojim vsakršnih posegov, četudi gre samo za puljenje zoba naprimer), drugič pa zaradi finančnega vidika. Dve leti že tuhtam ali ja - ali ne. Sem normalne postave - 172 cm, težo imam v povprečju vedno nekje okoli 60 kg (+/- 2kg glede na letni čas - pozimi običjano več, poleti manj). Oblika postave je hruškasta. Se dokaj redno rekreiram (vsak dan vsaj 0,5-1 ure hitre hoje, ob toplih mesecih tek, kolesarstvo,plavanje), zdravo in zmerno jem. Preizkusila sem tudi vse možne "home-made" metode odpravljanja celulita, ampak geni so pač geni. Ne gre stran. Prebrala sem že skoraj ves internet glede injekcijske lipolize, vendar konkretnih izkušenj s strani "pacientk" na internetu ne najdem - ne na našem ne na tujem spletu.

Zanima me, ali je dejansko ta metoda liposukcije uspešna, ali so rezultati zadovoljivi, ali je potrebno poseg ponavljati - kolikokrat (običajno, v povprečju) Primerjava rezultatov injekcijske lipolize proti klasični liposukciji? Zelo vesela bi bila informacije s prve roke.

Hvala in lepo pozdravljeni.

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika