Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

dr. Katarina Živec

Default avatar

operacija dojk

Pozdravljeni,

na spletu sem našla blog dr. Katarine Živec, ki me je zelo navdušil. Sploh sem vesela ženske na tem področju. Vendar... nisem nikjer zasledila nikogar, ki bi karkoli napisal, pokomentiral, delil izkušnjo z operacijo pri omenjeni kirurginji. A ima mogoče tukaj izkušnje? Sama bi namreč rada povečala prsi, pa seveda brskam vsepovsod.
Seveda je tudi vaš komentar dobrodošel, g. dr. Božikov, glede na to, da deluje v vaši kliniki in verjetno z zelo pozitivnim razlogom. Predvidevam sicer, da je super, vendar vseeno me čudi, da še nihče ni nikjer komentiral.
Najlepša hvala in lp.
Default avatar

Operacija prsi

Zivjo! Jaz sem bila sicer samo na kontrolnem
Pregledu pri njej. Super, ker je zelo sproscena in realna. Operacija pa me caka v aprilu:)
Lp