Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Ovalen oz. V-shape obraz

Default avatar

v-shape

Pozdravljeni,

zanima me, na kakšen način (če je sploh mogoče) bi dosegla V-shape obliko obraza? Imam namreč bolj kvadratno/pravokotno obliko z dokaj močno čeljustjo in odsekano brado.
Najprej sem mislila da bo rešitev z botoksom v čeljustni mišici, vendar nisem bila primerna kandidatka. Kirurg mi je svetoval polnilo v bradi.

Torej zanima me, kakšni nekirurški načini še obstajajo, da dosežem želen rezultat?

Hvala in lep pozdrav, lily
Default avatar

k.bozikov

Preproste resitve ni, ker bi bilo potrebno preoblikovati skelet. Tukaj pa ne gre vec za lepotno kirurgijo, saj so tveganja velika in se teh posegov v lepotne namene ne opravlja
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika