Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

karpalni kanal

Default avatar

ELENA B

Pozdravljeni.
Ali lahko kdo svetuje oz. priporoča kirurga za karpalni kanal, koga?
Naročena sem pri dr. Tošu na Ptuju, ima kdo izkušnje glede te operacije pri njem?
Sicer sem zelo optimistično naravnana in zelo motivirana na čimprejšnje okrevanje, ampak malo dvomim v njega, kot v operaterja, upam da se motim. Vem, da Toš operira vse od slepiča do krčnih žil in tako naprej. To je to, kaj me moti. Je tako široko specializiran ali si veliko upa?
Prebrala sem zelo veliko o tem in tudi osebno sem se pogovarjala z osebami, ki so bili operirani, ene so zelo zadovoljne druge pa so manj. Za me to ključnega pomena, moje delo je zelo zahtevno in odgovorno in me opravičeno skrbi.
Lepo prosim za odgovore in vaše nasvete.
V naprej se vam lepo zahvaljujem za pomoč.
Lp

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika