Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

karpalni kanal

Default avatar

ELENA B

Pozdravljeni.
Ali lahko kdo svetuje oz. priporoča kirurga za karpalni kanal, koga?
Naročena sem pri dr. Tošu na Ptuju, ima kdo izkušnje glede te operacije pri njem?
Sicer sem zelo optimistično naravnana in zelo motivirana na čimprejšnje okrevanje, ampak malo dvomim v njega, kot v operaterja, upam da se motim. Vem, da Toš operira vse od slepiča do krčnih žil in tako naprej. To je to, kaj me moti. Je tako široko specializiran ali si veliko upa?
Prebrala sem zelo veliko o tem in tudi osebno sem se pogovarjala z osebami, ki so bili operirani, ene so zelo zadovoljne druge pa so manj. Za me to ključnega pomena, moje delo je zelo zahtevno in odgovorno in me opravičeno skrbi.
Lepo prosim za odgovore in vaše nasvete.
V naprej se vam lepo zahvaljujem za pomoč.
Lp
cron