Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Liposukcija trebuha

Default avatar

liposukcija

Pozdravljeni,

kljub temu, da imam normalno telesno težo, se mi nabira maščoba okoli kolen in na zgornjemu delu notranje strani stegen, zaradi česar izgleda, kakor da bi imela krive noge. Zanima me, kako se opravi liposukcija tega dela telesa (splošna ali lokalna anestezija), kako izgleda okrevanje, kakšna so tveganja in koliko je okvirna cena takšnega posega.

Hvala za odgovore
Default avatar

k.bozikov

Spoštovani, tovrstni posegi se seveda izvajajo. Anestezija je odvisna od praga bolečine, ki ga ima pacientka in velikosti področja, kjer bo liposukcija. Tovrstni poseg je možen tako v lokalni kot v splošni anesteziji. V vsakem primeru je okrevanje enako, to pomeni vsaj 4 tedne nošnja kompresijskih hlač. Zapleti po liposukciji so enaki kot možni zapleti pri kirurških posegih, je pa dodana možnost nastanka neravnin na predelu mesta liposukcije. Cene so javno dostopne na straneh posameznih kirurgov, kjer si jih lahko ogledate.

Več o liposukciji piše tudi na: https://bozikov.com/telo/liposukcija/
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
Default avatar

elnaa

Zdravo,
je mogoče katera šla na liposukcijo maščobe okoli trebuha in pasu? Komu, zadovoljna, stranski učinki..? Neznansko me moti moj trebuh, pa razmišljam v tej smeri.Za vsak nasvet bom hvaležna.

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika