Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Odstranitev materinega znamenja

Default avatar

Tamy333

Pozdravljeni!

Od malega že imam 3 znamenja na čelu (velikost približno okoli 5mm, malo izbočeno) , ki mi niso všeč zato nosim frufru da jih skrijem. Že od nekdaj si želim da bi si jih dala odstranit in tudi do tega skrivanja mi ni več… Mami sem že to povedala pred 3 leti in se je nekako strinjala in sem jo prosla če bi lahko to ona uredila in je rekla da ja in za tem vsakič ko sem ji to omenila ali je ignorirala ali je menjala temo ali pa se je zgovarjala da je kirurg na dopustu. Komaj sem se opugumila da sem ji to povedala, ker mi je res nerodno o tem govorit in zato so me razočarali ti odzivi…Očitno od njene pomoči ne bo nič.
Resnično si želim da bi si dala jih odstranit ampak sama ne vem do koga naj grem, kaj naj rečem in ničesar… Sama pa me je tudi zelo strah… In ne želim z nikomer več o tem govoriti…
Prosila bi vas za pomoč. Sem iz okolice Ptuja tako da me zanima k komu naj grem tukaj, kolko bi me to stalo in kako bi lahko najcene prišla skozi.

Najlepša vam hvala že vnaprej za odgovore!
Lp! :)
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljeni, obiskati morate dermatologa, da najprej pregleda znamenja če so nervarna ali nenevarna. Nato se z njim dogovorite kako naj se odstranijo.

Nekaj o odstranjevanju znamenj in izrastlkov piše tudi tu: https://bozikov.com/plasticna-kirurgija ... izrastkov/.
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/