Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Močne čeljustne mišice - botox

Default avatar

pingo123

Spoštovani,
je možno vbrizgati botox v predel čeljusti.. na tem področju imam namreč močno poudarjene mišice in bi si želela malce izboljšati konturo obraza. Hvala za vaš odgovor.

Lepo pozdravljeni,
Janja
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljeni, možno je vbrizgavanje botoxa v čeljustne mišice, vendar boste po tem težko žvečili in grizli hrano nekako pol leta ,dokler botox ne popusti. Potrebno bi bilo zelo pretehtati ali je to sprejemljivo. Po drugi strani pa bi bilo potrebno videti ali je splih mišica v resnici toliko hipertrofična, da bi bilo to smiselno.
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika