Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

odstranjevanje znamenj/bradavic iz obraza

Default avatar

Lais

Pozdravljeni.

Imam 3 zelo drobne izbokline na bradi v barvi kože sploh ne vem kaj bi to bilo na prvi pogled izgleda kot mali mozolj, že nekaj let imam to pa bi si rada odstranila. Poleg tega pa še eno pigmentno znamenje na licu, ki je nad nivojem kože. Bi mi lahko napisali na kak način bi vi to odstranili in preden se naročim pri vas me zanima približno koliko bi to stalo, da se lahko pripravim. Trenutno delam magisterij in nimam redne službe zato bi morala vedeti že prej v kaj se spuščam. Imam pa to že od nasjtniških let in me že pošteno moti. Hvala
Default avatar

k.bozikov

tovrstne spremembe se lahko odstranjujejo na različne načine, radiofrekvenčno, lasersko, kirurško. Pomembno je da so nenevarne, kar je potrebno videti ob pregledu. Glede cen lahko pogledate v cenike posameznih kirurgov oziropma klinik.

Več o odstranjevanju znamenj je napisano tudi tu:  https://bozikov.com/plasticna-kirurgija ... -brazgotin in tu https://bozikov.com/plasticna-kirurgija ... -izrastkov.

lp,
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/