Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

odstranjevanje znamenj/bradavic iz obraza

Default avatar

Lais

Pozdravljeni.

Imam 3 zelo drobne izbokline na bradi v barvi kože sploh ne vem kaj bi to bilo na prvi pogled izgleda kot mali mozolj, že nekaj let imam to pa bi si rada odstranila. Poleg tega pa še eno pigmentno znamenje na licu, ki je nad nivojem kože. Bi mi lahko napisali na kak način bi vi to odstranili in preden se naročim pri vas me zanima približno koliko bi to stalo, da se lahko pripravim. Trenutno delam magisterij in nimam redne službe zato bi morala vedeti že prej v kaj se spuščam. Imam pa to že od nasjtniških let in me že pošteno moti. Hvala
Default avatar

k.bozikov

tovrstne spremembe se lahko odstranjujejo na različne načine, radiofrekvenčno, lasersko, kirurško. Pomembno je da so nenevarne, kar je potrebno videti ob pregledu. Glede cen lahko pogledate v cenike posameznih kirurgov oziropma klinik.

Več o odstranjevanju znamenj je napisano tudi tu:  https://bozikov.com/plasticna-kirurgija ... -brazgotin in tu https://bozikov.com/plasticna-kirurgija ... -izrastkov.

lp,
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika