Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Brazgotina po opeklini

Default avatar

Avonija

Pozdravljeni!
Aprila letos se je otrok polil z vrelo kavo po prsnem kosu, delu brade in roki. Kjer je bila opeklina hujsa, je nastala grda brazgotina. Na prsnem kosu ima nagubano, zelo zadebeljeno, se vedno rdeco kozo. Zanima me, ce je minilo premalo casa od nesrece in bo cez cas izgledalo lepse ali bo ostala taksna? Kot, da bi se koza celila navzven.

Na plasticni kirurgiji ste mi svetovali mazanje z zelo mastno kremo. Ne morem ugotoviti katera je najboljsa. Trenutno mazemo z Riboderminom. Praska se se vedno po brazgotini, vcasih se tudi ponoci zbuja zaradi srbenja. Mazemo pa kar pogosto.
Rada bi mu kar se da olajsala to srbenje ali kakrsenkoli je sploh ta obcutek po opeklini.
Zato bi prosila, ce mi lahko svetujete katero kremo oz mazilo naj uporabljamo, da ne bo tako hudo.

Hvala za odgovor.
Default avatar

k.bozikov

na dokončni rezultat bo potrebno čakati tudi do leta dni, tako da se bo videz brazgotine še spreminjal. Včasih koristi tudi kompresija na mestu brazgotine in v ta namen lahko izdelajo kompresijsko oblačilo s silokonsko podložko. Povprašajte na naslednji kontroli o tem svojega plastičnega kirurga.
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
Default avatar

Zarja jutranja

Draga mamica,
probajte Bepanthol...
Partner je utrpel zelo močne opekline obraza in telesa...Preverjeno pomaga!
Srečno :)

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika