Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

krpalni kanal

Default avatar

krpalni

V spanju imam mravljice v rokah. V kolikor imam roke ob telesu je to veliko boljše.
Bila sem na EMG. Na izvidu piše najdemo klinične in nevrofiziološke nenormalnosti združljive z utesnitvijo desnega medialnega živca v področju zapestnega prehoda zmerne stopnje.
Upočasnjeno je tudi prevajanje po senzoričnem nitju desnega medialnega živca prek zapestnegaa prehoda. Prevajanje v ulnarnem živcu je v mejah normale.

Moje vprašanje je ali boljše čimprej na operacijo oziroma če pride do večje škode, če odlašam s posegom. Ali je sploh operacija že potrebna;
Hvala in pozdravljeni.
Default avatar

k.bozikov

operacija je potrebna če imate so vsakodnevne težave z mravljinčenjem velike in vas onemogočajo normalno funkcioniranje. Če temu še ni tako se lahko kakšno leto tudi še počaka.
lp,kb..
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika
cron