Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

krpalni kanal

Default avatar

krpalni

V spanju imam mravljice v rokah. V kolikor imam roke ob telesu je to veliko boljše.
Bila sem na EMG. Na izvidu piše najdemo klinične in nevrofiziološke nenormalnosti združljive z utesnitvijo desnega medialnega živca v področju zapestnega prehoda zmerne stopnje.
Upočasnjeno je tudi prevajanje po senzoričnem nitju desnega medialnega živca prek zapestnegaa prehoda. Prevajanje v ulnarnem živcu je v mejah normale.

Moje vprašanje je ali boljše čimprej na operacijo oziroma če pride do večje škode, če odlašam s posegom. Ali je sploh operacija že potrebna;
Hvala in pozdravljeni.
Default avatar

k.bozikov

operacija je potrebna če imate so vsakodnevne težave z mravljinčenjem velike in vas onemogočajo normalno funkcioniranje. Če temu še ni tako se lahko kakšno leto tudi še počaka.
lp,kb..
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
cron