Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Laserji

Default avatar

Sofia Ana 56

Pozdravljeni,

vprašala bi, ali mi lahko razložili kakšna je razlika med poceni trajno depilacijo, ki jo ponuja franšiza Nomasvello ( en tretman 66 eur) v primerjavi z trajno depilacijo v estetskih centrih kjer se cena giblje okoli 200-400 eur na tretman.

Hvala za odgovor in lep pozdrav,

Sofia
Default avatar

k.bozikov

Te franšize ne poznam vendar laser lahko pomeni karkoli: od naprave s katero kažemo - si pomagamo kazati mesto na tabli pri predavanjih (pointer), do hudo kompleksnih naprav. Važno je če laser služi svojemu namenu. Sam menim, da bi morala biti razlika kar velika. Lahko pa preiskusite to poceni varianto in nam poveste kako se je obnesla.
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika