Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Pomanjšanje prsi

Default avatar

Ll1234

Pozdravljeni,
zanima me, če je možno pomanjšati prsi za eno ali pol številke zgolj z liposukcijo, če je bil pred tem že opravljen kirurški poseg zmanjšanja prsi. Ali bi ta poseg pokvaril obliko prsi?

Hvala in lep pozdrav.
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljeni, to je odvisni od dojke do dojke. Ce je v njih veliko mascevja in malo zleze je mozno z liposukcijo se dodatno zmanjsati dojke. Glede oblike pa je odvisno od stanja koze. Ce je koza ze sedaj ohlapna bo po posegu se bolj, kar lahko da ne bo lepo.

Nekaj o pomanjšanju prsi sem napisal tudi na https://bozikov.com/prsi/zmanjsanje-doj ... aplastika/
Lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika