Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Cevaste prsi

Default avatar

Ojji

Pozdravljeni. A je mozno, da se operacija uzvese na zavarovalnico glede.na to, da je to napaka v razvoju prsi?se izvede to v lokalni? Kaksne so nevarnosti?
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljeni, cevaste dojke ali tubularna dojke so prirojena anomalija. Ce gre za najhujso stopnjo tubularnosti-4 stopnjo, potem zzzs krije stroske rekonstrukcije. Nizje stopnje tubularnosti pa ne. Poseg mora biti v splosni anesteziji, mozni zapleti so enaki klasicnim kirurskim zapletom. Lp kb
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika
cron