Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

Odobritev za kirurško odstranitev odvečne kože-malo drugače

Default avatar

Kisla kumarica

Pozdravljeni.
Glede v zadevi navedenega vprašanja: vem, da moraš shujšati vsaj 65 kg, da zzzs odobri stroške odstranitve odvečne kože. Pa malo drugačno vprašanje. Imela sem cca 85 kg, shujšala na 50. Zanosila, se zredila na 80, shujšala na 55. Zanosila, se zredila na 85, shujšala na 50. Po tej logiki sem shujšala že čez 65 kg. Bi odobrili?
Default avatar

k.bozikov

...po tej logiki je to povsem res in po tej logiki vsak dan po obsežnem obroku tehtamo eno kilo več in nato zjutraj eno kilo manj in torej vsak dan lahko shujšamo en kilogram. Torej lahko letno shujšamo 365kg. Impresivno :)

... saj veste tudi sami da takšna logika ni prava logika...
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
Default avatar

mateych

Podpišem takole za vsaj 10 kg :)