Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Korekcija vek - blefaroplastika

Default avatar

Aleksandra911

Pozdravljeni.
Zanimam se za korekcijo spodnjih vek - blefaroplastiko, saj imam izrazite podočnjake zaradi "vdrtih oči".
Pregledala sem veliko strokovnjakov na slovenskem in tudi na hrvaškem. Vsi vemo, da ni "vsak za vse", vsakemu bolj leži določeno področje, zato me zanima, če mi lahko poveste ali priporočate koga, ki je res dober v tem (vem, da vsak zagovarja svoje), ampak konec koncev si ne bi želela, da bi operacijo obžalovala, ali pa da bi hodila od kirurga do kirurga na posvete in pri vsakem pustila 50-100€.
Na slovenskem sem zasledila dr. Onišak-a, dr. Planinška, dr.Leskovšek (upam, da sem pravilno napisala), dr.Fabjan in mogoče še koga izpustila.. Na hrvaškem pa me po resnici povedano najbolj mika dr.Gumičič, tudi cena je malenkost nižja kot v Sloveniji, ampak bolj kot cena, me je prepričal, ker je strokovnjak, operiral je veliko znanih slovenk (omenjeno operacijo tudi Nataliji Verboten), res pa je, da si moraš potem plačati še bivanje v Zagrebu (tudi pri ambulantnem posegu?). Težko se je odločiti, ker ni na spletu nikjer slik before-after teh naštetih kirurgov...
Vem, da obstajajo tudi polnila, ampak je trajanje rezultatov krajše.

Torej je že kdo bil na tej operaciji, zanimajo me izkušnje, okrevanje, ste zadovoljni s končnim rezultatom/kirurgom, cena, itd.

Za odgovore bom resnično hvaležna. Lp
Default avatar

Malika11

Tudi jaz imam podoben primer in bi naredila blefaroplastiko na zgornjih in spodnjih vekah. Na zgornjih imam absolutno preveč kože, podočnjake pa imam zelo izrazite, temne, vdrte in globoke, koža zelo zelo tanka.
Aleksandra verjetno si do sedaj že uredila zadevo in me zanima za koga si se odločila in seveda ali si zadovoljna in cena?

Jaz sicer razmišljam da mi nareila SMAS facelifting in blefaroplastiko zgoraj in spodaj + dodala lasno maščobo na obrazu, kjer je to pač potrebno. Ampak pri nas v Slo so cene nore in nekje od 6500eur naprej za vse. Naprimer v Beogradu bi za vse skupaj plačala nekje 4500eur

hvala
lp
Default avatar

enyya

Po tehtnem premisleku in posvetu z dr. Matic Fabjan, sem se odločila za poseg v njihovi ordinaciji in sicer korekcijo zgornjih vek.

Ko sem v sredo 21.12. prispela v Celje, sem kot prvo doživela hladen tuš, saj pri sprejemnem pultu ni bilo nikogar, v čakalnici kar nekaj ljudi. V tej čakalnici čakajo ljudje na zobozdravnika in na zdravnika, zato nisem vedela, kam in komu naj se sploh obrnem. Čez čas je prišla ven medicinska sestra (bolj predvidevanje, ker ni imela nobene priponke z imenom), brez kakršnega koli pozdrava, vprašala kdo čaka na zdravnika (kako naj vem da naj bi ta zdravnik bil dr. Matic Fabjan??). Zato sem jo vprašala na katerega zdravnika in njej je bilo to več kot očitno da je to zgoraj omenjen zdravnik.

Peljala me je v neko sobo, ki ni bila primerna za preobleč, pa sem to še nekako razumela, nato pa me je vprašala kako mislim plačati in sem odgovorila da z kreditno kartico. In takšno (oblečena v haljo in boso-obula sem nekaj modrega - polivinil??) me je peljala nazaj k pultu, kjer se skozi steklena vrata vidi popolnoma vse. Torej so me v takem stanju videli še vsi ostali pacienti. Zelo neprijetno, saj sem želela zasebnost...
Nato sva odšli v operacijsko sobo, kjer je uredila vse za poseg, vmes pa se tožila starejši gospe (zaposleni), kako nemogoči pogoji so za delo v vaši kliniki, da z njimi ravnate kot z živalmi. Lepo prosim, to se me ne tiče in sredi tega je bilo takšno razpravljanje zelo moteče in neprijetno, saj sem bila sama zelo prestrašena in sem želela, da me vsaj malo pomirijo, ne pa da poslušam stvari, ki ne sodijo v oper. sobo. In nato mi še reče naj se sprostim....HALO...kako pa??

Po operaciji sem dobila samo navodila, da naj nekaj dni počivam in to je to. Nihče ni vprašal kako se počutim, kako naj negujem šive..... v glavnem novo razočaranje. Je pa res, da me je vmes sestra poklicala in vprašala kako sem. To je edina stvar ki je pohvalna.

Za odstranitev šivov sem bila naročena v četrtek 29.12 ob 13 uri. Bila sem točna, vendar so mimo mene hodili ljudje kar v ambulanto, dokler se nisem sama vstala in vprašala kdaj bom na vrsti, ura je bila namreč že 13.30. Sestra je šele potem povedala, da so imeli nujni primer. Razumem, da je nujni primer, vendar so to strankam pove in se opraviči za zamudo. Ko sem bila v sobi s sestro, sem ji dala to tudi vedeti, vendar tudi potem ni bilo nobenega opravičila. Oblečena v kavbojke, majico in brez rokavic, se je lotila mojih šivov in to nič kaj nežno (verjamem, da ni prijetno, če se šivi zarastejo v kožo....pa vendar malo več nežnosti ne bi škodilo). Razočaranje spet, ko mi je povedala, da je to to in da zdravnik ne bo pogledal mojih vek. A res? Tako potekajo pri vas zadeve? In ker sem ji pred tem rekla, da se mi mudi na sestanek, mi je na koncu brez pozdrava rekla samo, naj že grem, ker se mi itak mudi. Res prijazno.

Sem svetovalka za kakovost v podjetjih, ukvarjam se tudi s človeškimi viri in kaj takega v moji 27 letni karieri še nisem doživela. Nobenega pozdrava, nihče ni ponudil niti vode, kave ali kakšen sok, medtem ko čakaš. Stoli v čakalnici so tako neudobni, da sem raje stala. Torej, dokler se še trudijo, da postaneš stranka, so prijazni, ko pa poravnaš svojo obveznost, pa za njih nisi nič več kot številka. Žalostno.

Sem v poznih 40-ih in moje prijateljice (ki si ravno tako želijo posege) so želele vedeti, kakšen vtis je pustila estetika Fabjan. Če povem z eno besedo: ŽALOSTNO
Nisem dala dobrih referenc, ker jih žal ni bilo in zato sem tudi objavila moje mnenje na forumih. Kajti takšne stvari se ne bi smele dogajati niti v preteklosti, niti v prihodnosti.

Za privatno kliniko sem se odločila ravno zaradi tega, ker sem mislila, da se tam drugače obnašajo do pacientov, da so bolj prijazni, razumevajoči in strokovni, pa sem se krepko zmotila. Veste, to so res majhne stvari, vendar nam pacientom pomenijo zelo veliko. To bi morala biti ravno razlika med privatno in državno kliniko. Za ta poseg bi se lahko odločila v univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru in to preko napotnice, pa se ravno zaradi teh vzrokov, ki sem jih doživela pri vas, nisem odločila. Me je pa to izučilo....

Torej, tudi če plačaš, ne pričakuj preveč. To se žal dogaja tudi zato, ker ljudje to dopuščajo. Jaz ne bom med njimi in si tega vsekakor ne dovolim. Pričakujem pa opravičilo.

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika
cron