Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

Po povecanju prsi

Default avatar

Srecna_zvezda

Pozdravljeni.
Pred tremi meseci sem imela operacijo povecanja povesenih prsi z okroglimi vsadki in sicer nad zlezo. Rez je potekal okrog bradavice in navpicno nazdol na prsih.
Zanima me sledece; opazam da je desna dojka postala meni na oko asimetricna. Povesena je in ko sem prsi slikala se to na slikah zelo dobro vidi. Steznik sem dva meseca nosila dan in noc, upostevala dr nasvete glede pocivanja, dvigovanja bremen. Sprva se asimetrija ni videla oz je mogoce ni bilo, zdaj pa se dobro vidi.
Kaj mi je storiti? Imam kaksno moznost reklamacije glede na to sa je operacija bila narejena se ne tocno tri mesece nazaj. Asimetrija pa je vidna ze od 2,5 meseca.
Hvala za odgovore.
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljni, najbolje,da se o tem pogovorite s svojim kirurgom. Glede reklamacij je vse stvar dogovora med vami in vašim izbranim kirurgom. Po navadi o tem pogovorimo pred posegom; kaj komu pripada po operaciji in v primeru zapletov ali nezadovoljivega rezultata.
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/