Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

kateri šampon je dober za lasje?

Odgovori Nova tema
Default avatar rožica86 13 Feb 2017 15:16

Pozdravljene punce,

iščem dober šampon za dobre lasje. Predlog je dobrodošel. Do zdaj uporabljam šampon Garnier Doux, zdaj pa razmišljam, da bi vzela drugi šampon.

Bi mi lahko katera povedala, kateri dezodorant je dober, ki ne pušča madež podpazduhom?

Hvala.
Lp, Urša

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Vsa imena do zasedena 3 Mar 2017 11:12

Pozdravljena, sama sem preizkusila ogromno samponov. Dejansko vsaki ustreza drugacen, glede na mastnost las, poskodovanost,itd. Meni ni ustrezal noben, ogromno sem jih preizkusila. Sedaj uporabljam navaden brezov sampon in mi je res super. Na konice si dajem pa arganovo olje. Na trziscu je kar nekaj deodorantov black&white, ne puscajo madezev ne na crnih ne na belih oblekah.
Lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar nina222 7 Mar 2017 22:42

Tudi sama sem bila vedno v dilemi pri šamponih. Tudi ko sem našla šampon in balzam, ki sta mi izjemno ustrezala, se je po nekaj mesecih ponavadi vse porušilo in bila sem nazaj pri suhih laseh in razcepljenih konicah. Zato sem slej kot prej ugotovila, da se na koncu najbolj izplača nakup šampona pri frizrju, Npr. Joico ima super komplete, pa tudi Matrix ima dobre proizvode...

Upam, da si kaj bližje odgovoru.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Njanja 7 Mar 2017 22:51

To je zelo osebna zadeva, ker imamo ljudje zelo različne lase in prioritete, ampak jaz že enih 10 let uporabljam isti šampon in balzam - Audrey Organics Honeysuckle Rose. Bote pa verjetno rabli na zaćetku kakšen teden, da se ga navadite, ker se manj oz. drugače peni kot običajni šamponi. Je dražji, ampak ga boste počasi porabljali, ker boste lahko uporabili malo in začeli tudi lase prati redkeje. Vsaj moja izkušnja je taka, no.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh