Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

ZDRAVLJENJE POŠKODOVANIH LAS - KERATINSKI TRETMA

Default avatar

NAYA

Poškodovani lasje so nesijoči, krhki in se hitreje lomijo. Čeprav si nihče ne želi poškodovanih las oz se vsi trudimo temu izogniti, je to žal nemogoče.

Poškodujemo jih lahko s kemikalijami, pri oblikovanju kjer dodajamo toploto, s klimo in nenazadnje svoje doda tudi okolje v katerem živimo, npr. trda vodo.
Tudi, če bi se izognili krtačenju, oblikovanju, likanju, kodranju, navijalkam, nam to ne bi preprečilo vseh poškodb, saj se lasje krušijo že med spanjem, ko se drgnejo ob tkanino.

Obstajajo tretmaji za zdravljenje in nego las, ki lasem povrnejo naravne lepoto in jih naredijo zdrave in obvladljive. En od najbolj učinkovitih tretmajev je zdravljenje z keratinom. Več o tem si preberite tukaj Prispevek - Keratinski tretma
**********************
Frizerski studio EVILHAIR
Trubarjeva cesta 55
Ljubljana

http://www.facebook.com/Evilhair/app_453357294705395
http://www.evilhair.com/
naya[afna]evilhair.com
Default avatar

Sassy00

Tale kertnski tretma je odlična zadeva.
Dejansko imam konice las zdrave in močne in mi zato lasje rastejo hitreje.;) Prej so se mi vedno zlomili nekje v višini ramen :/
Je pa res, da so me tudi punce iz Evilhair podučile glede nege doma in me končno lepo postrigle kot se zagre. Jaz jih ne menjam ;)

Lp
Sandra
Default avatar

Tajalj

Meni je Evilhair rešil lase. Po večkratnem peroksidiranju las sem imela lase na koncu že totalno skurjene. V vseh salonih so mi rekli, da mi ni več pomoči in, da naj si pobrijem glavo. No, po dveh keratinskih tretmajih je razlika OČITNA, lasje prihajajo k sebi in seveda mi jih posledično ni treba pobriti, še hitreje rastejo kot ponavadi (to sicer ne vem, če je zaradi keratina :) )

Rada bi še omenila to, da v studiu Evilhair ne obsojajo neuspešnih domačih čaranj. Kar se mene tiče, nikoli več k drugemu frizerju! ;)

Lp, Taja
Default avatar

Nikap...

Hej.

Evo, še ena zadovoljna stranka, ki so ji s keratinom rešili lase. Naredila sem tri tretmaje in so konice in lasje prišli k sebi.Poizkusila sem pa že čisto vse od domačih mask, do najdržjih frizerskih produktov, pa sem samo denar metala stran.

Evilhair rocks. ;)

Lp
Nika P.
Default avatar

Njanja

Las ne moreš pozdravit, ker so mrtvo tkivo. Nimajo živčnega sistema, nimajo ožilja, nimajo regeneracije celic. Lahko narediš lase spet (začasno) lepe, ne moreš pa pozdraviti, kar sploh ni živo.