Forum.Over.Net

Glasba, film in fotografija

Kako izbrati film vreden ogleda? Katera glasba je trenutno in? Kako izbrati pravi fotoaparat? Kako pravilno nastaviti fokus in zoom? Imate takšna in podobna vprašanja, iščete odgovore? Ta forum je pravi naslov za vse glasbene, filmske in foto navdušence.

kako muziko na mp3

Default avatar

miay

Prosim, če mi kdo pove, kako si naložim glasbo na mp3, cel postopek. Najprej moram najt muziko (kje - nevem)?Potem dam mp3 v računalnik in vse to gor.
Lepo prosim, če se komu ljubi!
HVALA!!
Default avatar

Tettt

Najprej moraš res imeti mp3je na računalniku - o postopkih je bilo že veliko napisano, tudi na tem forumu... ljudje se poslužujejo tako legalnih kot ilegalnih, na tebi je, da se odločiš kako se boš stvari lotila.

Nato priklopiš Mp3 predvajalnik na računalnik - največkrat direktno v USB režo (tam kjer priklopiš tudi digitalca, miško, itd.), nekateri predvajalniki imajo zraven kabel, ki ga isto priklopiš v USB režo.

Malo počakaš in ponavadi računalnik sam zazna priklopljen predvajalnik in te vpraša če želiš poslušati glasbo, odpreti mapco, itd. Če te sam ne vpraša greš pa pod Moj računalnik in poiščeš F: (govorim na pamet ampak mislim, da je ponavadi ta črka) in to klikneš.

Sedaj imaš odprto mapco mp3 predvajalnika, kamor samo skopiraš mp3 datoteke. (Jih poiščeš na računalniku, označiš, daš 'kopiraj', greš v mapco mp3 predvajalnika in daš 'prilepi')

In to je vsa umetnost. :)
Default avatar

miay

Res ne vem kako usb vtaknem noter, ena takšna luknja je, ampak ne gre noter??
Hvala
Default avatar

h

Če ne gre, pa obrni usb. Pa ne na silo, ker lahko uničiš:)Če ne pa prosi koga, da ti pomaga.
Default avatar

Nicola

Ja ampak iz yt kako naložit na računalnik in potem na mp3