Forum.Over.Net

Glasba, film in fotografija

Kako izbrati film vreden ogleda? Katera glasba je trenutno in? Kako izbrati pravi fotoaparat? Kako pravilno nastaviti fokus in zoom? Imate takšna in podobna vprašanja, iščete odgovore? Ta forum je pravi naslov za vse glasbene, filmske in foto navdušence.

Iščem FILM

Default avatar

haiken122

Pred 4 leti sem na televiziji gledala en film ko noter nastopajo in indijanci in pirati in se gre v nekakšni krogli ko se pojavi in potem indijance in pirate posrka v drugo dimenzijo.in neka indijanka in en fantek nekaj raziskujeta.v tem filmu so pa še nekakšne živali-gromozanski krokodili.jaz bi ful rada gledala ta film še enkrat pa nevem kako mu je naslov.pa sem glede vsebine napisala v google sto naslovov pa ni nič našlo.če kdo ve za kateri film gre naj mi prosim napiše.hvala :)
Default avatar

JANA48DA

Iščem film Eni in drugi, mogoče s slovenskimi podnapisi. Kakšen je originalni naslov ?
Hvala !
Default avatar

Iščem

Zdravo, mene pa zanima če morda kdo ve naslov filma, kii ga bom opisal...
Zgodba se začne s smrtjo starejšega gospoda, ki je bil zelo bogat in je dedičem zapustil določene stvari, eden izmed dedičev (mislim, da nečak) pa mu je kot zapuščina bilo obljubljeno pač nekaj, vendar se je moral dokazati če je dovolj sposoben..
Spomnim se, da je moral okoli ranča narediti ograjo (najprej je kopal, nabijal kole in nato postavil ograjo), skratka, na koncu mu je uspelo in dobi ogromno bogastvo.

Bi morda kdo vedel???
LP hvala
Default avatar

NEZNANO

POZDRAVLJENI!
IŠČEM FILM Z NASLOVOM CHILDREN OF MY HEARTH (OTROCI SRCA). PROSIM POVEJTE MI KJE GA NAJDEM.
ALI JE KAKŠEN CD,KNJIGA V SLOVENŠČINI.
FILM JE POSNET PO ROMANU GABRIELLE ROY.

HVALA ZA VAŠO POMOČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Default avatar

hah

Iscm nek film. Mislim da je biu crnc nism pa prepricana. Zacbe se tko da sedi z svojim sinom v avtu in na pot se jima postav kao neka prostitutka med tem casom mu ukradejo sina. S to prostitutko ga gresta iskat pol on kao umre ona pa se z njegovim sinom preseli na eno obala in cez neki casa jih obisce on in vidjo da ni mrtev
Default avatar

bohorka

Živijo. Tudi jaz že lep čas iščem naslov filma, ki sem ga gledala nekje 15 let nazaj. Spomnim se vsebine, ne spomnim pa se nobenega igralca. Gre za žensko (blond), ki kliče moža po telefonu, ravno, ko on kupi karte za mislim da medene tedne, nato pa se nekdo približa avtu in ga ustreli v glavo. Žena vsa potrta, morilca se nikoli ne najde, na koncu pa se izkaže, da ga je ustrelila sama. To sicer ve nek črn odvetnik, ampak ker mu plačajo, tega ne izda. Nekako tako. RES PROSIM ZA NASLOV. HVALA!!!!