Style.Over.Net

Poroka in poročno potovanje

Odgovarjajo: Mirela Zulič Hočevar

Poročno slavje, poroka v tujini, obleke, gostilne, glasba, izkušnje ... Pripravite vse tako, da bo nepozabno!

Mirela Zulič Hočevar

Mirela_Zulic_Hocevar

Poroka

Default avatar

Fashionista.si

Se moram pohvalit, da sem bila na samih sproščenih porokah, kjer sta ženin in nevesta naredila, kakor jima je bilo všeč. Pri enih je to pomenilo piknik, pri drugih poroko v protokolarnem objektu, pri tretjih zabavo s harmonikarjem in godci, ampak mislim, da so čisto vsi pari uživali. Prav nobenega pritiska ni bilo čutiti. No, morda zato še danes vsi ti zakoni držijo, pa je od prvega že več kot 6 let. :))

Sicer sem pa ravno včeraj prebrala, da se v Slovenji po novem poroča več parov kot ločuje. Ne vem, smo toliko bolj zreli v svojih pričakovanjih in obljubah ali se je v krizi še ločiti predrago? ;)))

LP,
Lenka
**********************************************************
http://www.Fashionista.si
Kaj naj oblečem?
Default avatar

lanska nevesta

Mi2 sva imela zelo sproščeno poroko-še na kavo sva se dopoldne zapelala v večji šoping center. čist u izi. pol k sma domov pršla, je pršla tut vizažistka pa frizerka, tko da nism bla ob 6 že na stolu pa to, ker tega pa res nism hotla. oba sva se vs cajt zabavala, bla sproščena, res je blo lustn. blo nas je 76, poroko sva načrtvala 15mescov. tolk časa je trajal ker sva točn vedla kaj hočva, ker pa sva imela omejen budget, sva iskala cenejše rešitve. če mojga moža vprašaš, on bi takoj ponovu (ampak zmano-kot vedno pristavi zraven :) )

zdi se mi pomembn, da sva mela tako poroko kot sva jo želela imet mi2, in ne kakor so želel met moji in njegovi. enostavno-najina poroka=najina pravila. pika :)
Default avatar

janisa

Najhuje je ko imajo protokol izpisan do minute točno, pol pa ena stvar se zalomi pa gre vse po zlu in slaba volja je tu.
Default avatar

NanchyK

Jaz sem neizmerno uživala. V sredo sva se odločila da se čez vikend poročiva, v četrtek sem povprašala za termin pri matičarki, v petek sva oblekla njega, v soboto zjutraj sva se sfrizirala in kupila prstane, v soboto popoldne mi je oče pripeljal obleko in v soboto zvečer sva bila mož in žena. Nobenega stresa, z osmimi svati in vse na horuk pa tudi stroškov ni veliko. Toplo priporočam kanček spontanosti, če niste vezane na druge dejavnike in/ali osebe.