Style.Over.Net

Poroka in poročno potovanje

Odgovarjajo: Mirela Zulič Hočevar

Poročno slavje, poroka v tujini, obleke, gostilne, glasba, izkušnje ... Pripravite vse tako, da bo nepozabno!

Mirela Zulič Hočevar

Mirela_Zulic_Hocevar

petje v cerkvi

Default avatar

Tea

Živjo!
Nujno iščem nekoga za petje in igranje v cerkvi pri poroki. Najraje bi videla, če bi nekdo igral (moški, ženska) in pa, če bi ena ženska pela. Poznate koga??Prosim pomagajte!!
Default avatar

Katja

A lahko daš malo več podatkov. Kdaj bi rabili, kje naj bi to bilo? Kakšen repertuar, bo samo obred, bo tudi maša? To so kar pomembne stvari, pri načrtovanju takih zadev.
Default avatar

Tea

23. avgusta v okolici Brežic, obred bo trajal vse skupaj 20 minut.
Default avatar

Katja

Najbolje je, da se tam pozanimaš, kjer se bosta poročila, če imajo možnost, da kdo igra in poje. Po nekaterih župnijah imajo prav skupine ali pa določene organiste in solopevce, da na željo tudi pojejo pri poroki.

Jaz včasih sama tudi kdaj zapojem na kakšni poroki, samo sem trenutno bolj na "slabem" glasu, en kolega me je pa spremljal. On pa spremlja tudi eno drugo, ki bo pela na moji poroki. včasih na kakšno izrecno željo gresta in polepšata komu poroko, gre bolj za take poroke, kjer ju poznajo, prav ukvarjata se pa s tem ne. sicer pa ona ima končano solopetje in je tudi profesionalna pevka.
Default avatar

Simona

Pozanimaj se v kostanjeviškem gradu. Tam imajo eno simpatično skupinico na zalogi, mislim, da je je trio, ki je prepeval na poroki moje prijateljice in je bilo čudovito. Z njimi se je celo dogovorila katere pesmi bi želela in si je potem izbrala Poletno noč, pa Kot nekdi, ki imel me bo rad in še neke druge...
Default avatar

tomaševi

Družinsko petje je vrednota, ki v rodbini rojeva vrsto univerzalnih človeških vrednot: veselje, radost, delavnost, navezanost družinskih članov, ljubezen, zaupanje v ljudi, … Petje je tisti način izražanja, ki ne dopušča hinavščine do sočloveka, ampak vzpodbuja iskrene in pozitivne misli. Če bi med ljudmi vzpodbujali več petja, predvsem večglasnega, ki ga je dandanes vse manj, bi v ozračju krožile bolj pozitivne misli o sočloveku - in to bi bil način preventive pred prepogostimi stresi, ki povzročajo bolezni.
Užitki ob poslušanju dobrega petja pomenijo zdravje.

»Kar prihaja iskreno od srca,
poživí tvojega duha!«

Tomaševi smo povprečna slovenska družina, zaposleni v službah, učeči se v šolah, vendar to dandanes za kvalitetno duhovno življenje ni dovolj. Vsakdo po svoje išče še kakšen stik s sočlovekom. Navsezadnje je edini smisel biti srečen – drži pa edino to, da si srečen, če znaš osrečiti drugega. Tomaševi radi pojemo. Naše pesmi so všeč Slovencem po vsej deželi in v tujini, nastopali smo že na nacionalni televiziji, večkrat na radiu, tudi pred tisočglavo množico, v kulturnih hramih, na odprtjih, osebnih jubilejih, poslovnih srečanjih, zabavah, … Naš repertoar pesmi je širok: pojemo popularne zabavne, ljudske, črnske duhovne, cerkvene, starogradske, dalmatinske in lastne skladbe. Gojimo solo in štiriglasno petje ob raznoliki instrumentalni spremljavi. Svoj nastop popestrimo s humornimi igranimi vložki. Tako drugačni in v dno duše presunljivi nastopi so nas ponesli iz ožjih krogov na odre širom po Sloveniji in v tujino.
Radi se odzovemo na vaše povabilo, zato bomo veseli, če nas boste poklicali.


KULTURNO DRUŠTVO TOMAŠEVI tel.: 07 30 60 285
Božakovo 22b gsm: 031 647 756
8330 Metlika Davčna številka: 39550559
Poslovni račun: 02972-0254224554
pri NLB posl. Metlika
Default avatar

DVS Flora

Zivjo!

Smo Dekliska vokalna skupina Flora in prihajamo iz obcine Vodice.

Lahko nas kontaktirate tudi za petje na porokah. Z veseljem se odzovemo vsakemu povabilu.

Kogar zanima, je tukaj link nase spletne strani: http://pzflora.webs.com/

Lep dan vsem!
Default avatar

ena pevka

Vidim, da iščete pevko za petje na poroki... Sem šolana pevka, zapojem vam pa kar želite, kar pomeni, da se prilagajam vašim željam. Na željo zrihtam organista, pianista, volinista, flavtista... kar želite, za spremljavo. ZS
Default avatar

Darja82

Ena pevka, ali lahko prosim sporočite svoje kontaktne podatke? Midva iščeva nekoga za petje v cerkvi 18.9.2010. Hvala!
Default avatar

sovicaoka

Če kdo išče kvalitetne izvajalce klasične glasbe, ki bi poročni obred popestrili s čudovitim programom in ubranim petjem, potem vam lahko priporočim Vokalno skupino Ingenium. Kaj več o vokalni zasedbi si lahko preberete in ogledate na spletni strani:http://www.facebook.com/pages/Vokalna-s ... 2642382301.

Sicer pa na porokah ob spremljavi orgel lahko poje solo tudi samo sopranistka te vokalne skupine, če ima kdo rajši tako. Glede programa so zelo prilagodljivi, v vsakem primeru pa vam poleg petja zagotovijo tudi tradicionalno poročno koračnico z orglami, tako da se vam ni treba ubadati še z iskanjem organista.

Za več informacij lahko pokličete na tel.št.: 041840089 ali pišete na e-mail naslov: [email protected]
Default avatar

Pevka Tanja

pevka na poročnih obredih.......z večletnimi izkušnjami........pokličite 031/802-505 Tanja
Default avatar

Solzice

smo ženski pevski zbor - Solzice, ki s petjem rade polepšamo cerkveni poročni obred. Prihajamo iz župnij v okolici Grosuplje. Doslej smo odpele kar nekaj poročnih maš in videle mnogo solzic sreče ter veselja.

Repertoar naših najlepših poročnih pesmi:
* Na krilih želja
* Dolgo sem iskala njega
* Želim da veš
* Dajte mi zlatih strun
* Visoka pesem
* Ave Marija poje zvon
* Daj mi roko moj brat
* Deni me
* When I fall in love
* Wise man say
* You raise me up
* Pridi polepšaj mi ta dan - Vrčkovnik
* Ti si moja ljubezen - Elza Budau
* Dan najlepših sanj - Regina
* Ave Marijo - Gounod, Caccini ali Schubert in še veliko drugih... (seveda vse iz cerkvene pesmarice). Izpolnimo tudi kakšno glasbeno željo.

Naša solistka po obredu odpoje tudi Ave Marijo - Gounod, Caccini ali Schubert, organistka pa odigra poročno koračnico.

Kontaktirate nas lahko preko e-maila: [email protected] ali gsm: 041/957-081


Lep pozdrav,
Solzica - Julija Omahen
Default avatar

bettyk

Če potrebuješ petje - glasbo pri cerkvenem poročnem obredu, lahko kontaktiraš: [email protected]
Tri dekleta, ki pojejo in igrajo na instrumente (violina, klavir, flavta, kitara).
Default avatar

čista kvarta

Smo mešani kvartet in nas druži veselje do petja :)
Polepšali smo že kar nekaj porok, trudimo pa se ugoditi tudi vašim željam.
Igramo kitaro in orgle ter pojemo :D
Če želite, da vaš najlepši dan popestrijo ubrane melodije in pozitivna energija, nas kontaktirajte. :)

Prihajamo iz Posavja.


[email protected]

p.s.
sobota, 13.7.2013 je že zasedena :)
Default avatar

roxygirl

Živjo!

Nama je v cerkvi pela skupina Stella iz Grosuplja. Pridejo na različne konce. Punce pojejo večglasno, spremljata jih pianist ter kitarist. So več kot odlične, meni so celo mašo tekle solze. Res priporočam. Moji svatje jih niso mogli prehvaliti. Res naredijo prelep poročni obred.

Imam še njihov kontakt: 031/754987 (Jerneja)

LP
Default avatar

mathaion

Lep pozdrav!


Ponujam možnost petja na cerkvenih/civilnih porokah ali praznovanjih rojstnih dni. Moj repertoar je predvsem zvrsti gospel in soul. Učil sem se pri Otu Pestnerju in operni pevki Zdenki Gorenc. S solo petjem se ukvarjam približno 3 leta. Nastopal sem na večih javnih dogodkih ter ustvarjal tudi studijsko glasbo. Za poroke pripravim poseben program pesmi, seveda pa upoštevam tudi vaše želje.

Za več informacij se obrnite na spodnji spletni naslov.

[email protected]


Lep pozdrav, Matej
Default avatar

Marko36

Ja pč pr nas so ble ene ful dobre, na poroki, mislem da zbor sv. cicilije se pa se ful prilagajajo kar pč hočiš, pesmi majo tut kr dost naštudiranih in sm res zadovoljen z njimi. In so pršle tut u Ljubljano, čeprav so v okolici Celja, če pa se že doost časa vnaprej naroči se lahk tut naučijo pesm. Js sm jim reku če bi lahk zapele še poleg drugih, ki so jih že znale Ljubezni dan in so se naučile v 1 mesecu. tok s strani od mene :)