Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Kozmetika MISSHA

Default avatar

Geka

Živjo dekleta :)

Ker sem pravi make up maniac, sem pred letom naročila kozmetiko Missha preko ameriške spletne strani ebay. In ker je tam veliko tveganje, ali dobiš original, sem s tem prenehala. Gre za prestižno korejsko kozmetiko po zelo dostopni ceni. Ste se kdaj spraševale zakaj imajo Korejke tako enakomerne polti? Boom je Missha naredila z BB kremami in prav to sem si sama naročila. 100% prekrivnost, pudra sploh potrebovala nisem, izsušila mi je nepravilnosti, ima SPF 42 in še in še ...

To temo pa sem pričela zaradi tega, ker sem skoraj iz stola padla ko sem zagledala www.missha.si! Ne morem verjet. Ima katera še kakšne izkušnje s to kozmetiko? Kar se tiče BB krem so odlične in ne dvomim, da se ostali izdelki po kvaliteti razlikujejo.

LP
Default avatar

jojojojo777

zivjo, uradni zastopnik za Slo je www.healthyskin.eu, lahko naročiš pri njih in dobiš po hitri pošti. Tudi jaz sem bila srečna ko sm zvedla, tko vsaj veš da ni kopija in ni več čakanja po mesec dni na paket, da vmes že pozabiš da si sploh naročila ;)
Default avatar

Višnja

BB krema od Holika Holika, naredi enakomeren ten in ni pretežak.
Default avatar

Missha_Mišika

Živjo, glede BB pudrov oz to niso pudri ampak vlažilne in hranilne obarvane kremice. Tudi jaz sem zadovoljna z njimi, za pozimi dušo dalo. Koža zaščitena in negovana, nič več suha. Bi pa rada neki opozorila, Misshe se ne da dobiti pri nas, samo naročiti se jo da pred ebaya in podobno, ampak lahko dobite ponaredek. Od Misshe je pa boljši BB od Mizona ali Secret keya, cenovno so isto, cca 6€, pa bolj kvalitetni so. Missha nabavlja surovine pri obeh, ime doda pa svoje.
Default avatar

Mizon boljši kot Missha

Zdravo, se strinjam s predhodnico. Blagovna znamka Missha je novi brend z dobrim marketingom. Surovine pa nabavljajo pri istem proizvajalcu, kot bolj znani Mizon, s tem da je Mizon na trgu že dolgo in slovi kot dobra znamka, celo precej boljša kot Missha. Mizon se v Sloveniji dobi, Missha pa ne. Pozdravček!
Default avatar

scarlett

Ima katera uporabnica izkušnje še s kako drugo korejsko kozmetiko ali ličili? Katere znamke so vam všeč?
Default avatar

Katyka

Hej, samo da vas obvestim - Missha se že kar nekaj časa prodaja tudi pri nas - www.missha.si (so uradni uvozniki direktno iz Južne Koreje). Jaz naročam in mi je super, res! Ne zamenjam več. Imajo pa še eno spletno trgovino - www.all4skin.net z različnimi znamkami. V glavnem jaz sem nad korejsko kozmetiko čisto navdušena in ji definitivno ostajam zvesta:)
Default avatar

Konjiček

Zdravo, men je pa všeč Gerisonn, s konjskim oljem. Lepo se maže, je mastna za mojo suho kožo ampak ni pa težka kot neka Niveja. Bi pa sprobala še kero drugo znamko, ampak se ne znajdem ravno ker je tega preveč. Je katera sprobala kej novega?