Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Kozmetika MISSHA

Odgovori Nova tema
Default avatar Geka 27 Okt 2014 11:48

Živjo dekleta :)

Ker sem pravi make up maniac, sem pred letom naročila kozmetiko Missha preko ameriške spletne strani ebay. In ker je tam veliko tveganje, ali dobiš original, sem s tem prenehala. Gre za prestižno korejsko kozmetiko po zelo dostopni ceni. Ste se kdaj spraševale zakaj imajo Korejke tako enakomerne polti? Boom je Missha naredila z BB kremami in prav to sem si sama naročila. 100% prekrivnost, pudra sploh potrebovala nisem, izsušila mi je nepravilnosti, ima SPF 42 in še in še ...

To temo pa sem pričela zaradi tega, ker sem skoraj iz stola padla ko sem zagledala www.missha.si! Ne morem verjet. Ima katera še kakšne izkušnje s to kozmetiko? Kar se tiče BB krem so odlične in ne dvomim, da se ostali izdelki po kvaliteti razlikujejo.

LP

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar jojojojo777 14 Nov 2017 09:03

zivjo, uradni zastopnik za Slo je www.healthyskin.eu, lahko naročiš pri njih in dobiš po hitri pošti. Tudi jaz sem bila srečna ko sm zvedla, tko vsaj veš da ni kopija in ni več čakanja po mesec dni na paket, da vmes že pozabiš da si sploh naročila ;)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Višnja 20 Nov 2017 08:39

BB krema od Holika Holika, naredi enakomeren ten in ni pretežak.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Missha_Mišika 6 Dec 2017 09:37

Živjo, glede BB pudrov oz to niso pudri ampak vlažilne in hranilne obarvane kremice. Tudi jaz sem zadovoljna z njimi, za pozimi dušo dalo. Koža zaščitena in negovana, nič več suha. Bi pa rada neki opozorila, Misshe se ne da dobiti pri nas, samo naročiti se jo da pred ebaya in podobno, ampak lahko dobite ponaredek. Od Misshe je pa boljši BB od Mizona ali Secret keya, cenovno so isto, cca 6€, pa bolj kvalitetni so. Missha nabavlja surovine pri obeh, ime doda pa svoje.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Mizon boljši kot Missha 15 Dec 2017 13:15

Zdravo, se strinjam s predhodnico. Blagovna znamka Missha je novi brend z dobrim marketingom. Surovine pa nabavljajo pri istem proizvajalcu, kot bolj znani Mizon, s tem da je Mizon na trgu že dolgo in slovi kot dobra znamka, celo precej boljša kot Missha. Mizon se v Sloveniji dobi, Missha pa ne. Pozdravček!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar scarlett 24 Jan 2018 16:19

Ima katera uporabnica izkušnje še s kako drugo korejsko kozmetiko ali ličili? Katere znamke so vam všeč?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
cron
Na vrh